2777
2789
عنوان

بی بی چک؟

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 62 پست
منم روزموعدمه دقیقا بعد از 2 دقیقه هاله انداخت  ینی باردارم؟

اره 😍

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
منم دقیقا همین علایمو دارن به علاوه خستگی وخواب و تکرر ادرار که نمیدونم شاید زیاد اب میخورم ولی قبلا ...

برا من ی هفته فک کنم. بیبی بزن مطمعن میشی

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا رفتی دکتر شاید تنبلی یا کیست داری خدای نکرده

این اولین باره ابن همه عقب زدم‌نه هنوز نرفتم‌تازه میرم

عشق جانم   توهمه زندگیمی پادشا قلبم  همیشه باش ازروزی ک واردزندگیم شدی انگارخداهمه ی دنیا روبهم داده یه تارموت وبادنیاعوض نمیکنم توعاشق ترین مرددنیایی ک عاشقانه دوستم داره ومن ب این عشق ایمان دارم پادشاه زندگیم افتخارمیکنم ب داشتنت خداجون مراقب یکی یدونم باش همیشه.سایت بالاسرزندگیمون ونی نی های آیندمون نفسم عاشقتم دلبرجان هرلحظه ک بهم میگی دوستت دارم جون میگیرم برای همتون آرزوی همچین عشقی دارم وخوشبخت بودن کنارعشقتون آرزودارم همتون ب عشقتون برسین وحاجت رواشین الهی آمین   دوکاربره
منم روزموعدمه دقیقا بعد از 2 دقیقه هاله انداخت  ینی باردارم؟

اول صبح زدی چه علاینی داشتی بنظرت منم فردا صبح بیبی بزنم کاش مثبت شه کلی علایم دارم شما چه علایمی داری

لعنت برپدرومادر اون مردایی که درخواست دوستی میدن

این اولین باره ابن همه عقب زدم‌نه هنوز نرفتم‌تازه میرم

اره برو عزیزم. انشالله اگ بچه میخای هر چه زودتر خدا دامنتو سبز کنه

هر چی که خدا برات مقدر کرده همون قشنگه امیدوارم این اضطراب الانت شیرین ترین اضطراب زندگیت بشه

اره واقعا.. مرسی مهربونم🥺🌱😍

اول صبح زدی چه علاینی داشتی بنظرت منم فردا صبح بیبی بزنم کاش مثبت شه کلی علایم دارم شما چه علایمی دا ...

نه همین الان زدم

زیر دلم درد میکنه و نوک سینه حساس ودردناک شده وزیر نافمم گاهی تیرمیکشه

منم دقیقا همین علایمو دارن به علاوه خستگی وخواب و تکرر ادرار که نمیدونم شاید زیاد اب میخورم ولی قبلا ...

منم‌اینجوریم دوروزه سینه هامم دردمیکنه دردای پریودی است ولی‌پریود نمیشم 

عشق جانم   توهمه زندگیمی پادشا قلبم  همیشه باش ازروزی ک واردزندگیم شدی انگارخداهمه ی دنیا روبهم داده یه تارموت وبادنیاعوض نمیکنم توعاشق ترین مرددنیایی ک عاشقانه دوستم داره ومن ب این عشق ایمان دارم پادشاه زندگیم افتخارمیکنم ب داشتنت خداجون مراقب یکی یدونم باش همیشه.سایت بالاسرزندگیمون ونی نی های آیندمون نفسم عاشقتم دلبرجان هرلحظه ک بهم میگی دوستت دارم جون میگیرم برای همتون آرزوی همچین عشقی دارم وخوشبخت بودن کنارعشقتون آرزودارم همتون ب عشقتون برسین وحاجت رواشین الهی آمین   دوکاربره
اسی پستتو سیو میکمم ک بعدا بگی چیشد نتیجه آزمایش. این بیبی مثبتعهعهههه مباااااااااارکه

باشه گلم.. از دادم تاپیک میزنم

نه همین الان زدم زیر دلم درد میکنه و نوک سینه حساس ودردناک شده وزیر نافمم گاهی تیرمیکشه

منم دقیقا همینارو دارم امروزم پریود نشدم میترسم بیبی چک بزنم

لعنت برپدرومادر اون مردایی که درخواست دوستی میدن

اره برو عزیزم. انشالله اگ بچه میخای هر چه زودتر خدا دامنتو سبز کنه

ان شاءالله گلم علائم پریودی دارم ولی پریودنمیشم خیلی بی سابقه بوداین همه دیربشم