2777
2789
عنوان

بی بی چک؟

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 62 پست
ان شاءالله گلم علائم پریودی دارم ولی پریودنمیشم خیلی بی سابقه بوداین همه دیربشم

شایدم بدنت داره اماده میشه.. منم تو اقدامام مرتب بود دورم اخرین پریودیم 10_12روز عقب انداختم

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کی موعدته عقب افتاده؟؟

آزه ۲۱بایدمیشدم امروز۲۳روزگذشته سه تاتست گرفتم منفی‌بوداولی کلاخراب‌بوددومی سه چهاروبعدگرفتم سومی ۱۰روزبودفک کنم آخه یکی‌نوشته‌بوددوماه بعدتست هام مثبت میشن  

عشق جانم   توهمه زندگیمی پادشا قلبم  همیشه باش ازروزی ک واردزندگیم شدی انگارخداهمه ی دنیا روبهم داده یه تارموت وبادنیاعوض نمیکنم توعاشق ترین مرددنیایی ک عاشقانه دوستم داره ومن ب این عشق ایمان دارم پادشاه زندگیم افتخارمیکنم ب داشتنت خداجون مراقب یکی یدونم باش همیشه.سایت بالاسرزندگیمون ونی نی های آیندمون نفسم عاشقتم دلبرجان هرلحظه ک بهم میگی دوستت دارم جون میگیرم برای همتون آرزوی همچین عشقی دارم وخوشبخت بودن کنارعشقتون آرزودارم همتون ب عشقتون برسین وحاجت رواشین الهی آمین   دوکاربره
شایدم بدنت داره اماده میشه.. منم تو اقدامام مرتب بود دورم اخرین پریودیم 10_12روز عقب انداختم

آخه بعد چندسال اون ماه اقدام کردیم 

عشق جانم   توهمه زندگیمی پادشا قلبم  همیشه باش ازروزی ک واردزندگیم شدی انگارخداهمه ی دنیا روبهم داده یه تارموت وبادنیاعوض نمیکنم توعاشق ترین مرددنیایی ک عاشقانه دوستم داره ومن ب این عشق ایمان دارم پادشاه زندگیم افتخارمیکنم ب داشتنت خداجون مراقب یکی یدونم باش همیشه.سایت بالاسرزندگیمون ونی نی های آیندمون نفسم عاشقتم دلبرجان هرلحظه ک بهم میگی دوستت دارم جون میگیرم برای همتون آرزوی همچین عشقی دارم وخوشبخت بودن کنارعشقتون آرزودارم همتون ب عشقتون برسین وحاجت رواشین الهی آمین   دوکاربره
 دوماه اقدامم نمیدونه کی دقیقا کی ممکنه بچه شده باشه

مثل منی پس 

منم دقیقا همین علایمو دارن به علاوه خستگی وخواب و تکرر ادرار که نمیدونم شاید زیاد اب میخورم ولی قبلا ...

سلام منم این علائمو دارم و ۳روز به موعدمه یعنی میشه باردار باشم🤐🤐

سلام عزیزم انشالله باشی

بی بی زدم منفی شد۳ روز مونده به موعدم 

به حدی کمر درد داشتم و دل درد چند روزه دیگه کلافه شدم یه سوزش و کشش تو رحمم هست من لتروزول خوردم نمیدونم بارداریه یا عوارض قرص

بی بی زدم منفی شد۳ روز مونده به موعدم  به حدی کمر درد داشتم و دل درد چند روزه دیگه کلافه شدم ی ...

عزیزم زود نززدی من دیروز موعدم بود هنوز میترسم بیبی بزنم تازه میگن بایداول صبح بزنی که

لعنت برپدرومادر اون مردایی که درخواست دوستی میدن

عزیزم زود نززدی من دیروز موعدم بود هنوز میترسم بیبی بزنم تازه میگن بایداول صبح بزنی که

من بچه دوم اقدام کردم کلا علائم زیادی دارم نمیدونم چمه واقعا خسته شدم این چند روز 

از بس عجولم من🤣🤣 پریودات مرتبه؟ مشکل خاصی نداری؟

نه پارسال سونو واینا دادم اوکی بود کلا مشکل خاصی ندارم یکوچولو موضاید داریم زیرگلوم پریودام منظمه 

لعنت برپدرومادر اون مردایی که درخواست دوستی میدن