2789
خوب واسه همین میگم دربند سن نباش دیگه مگه قانونی هست که از ۴۰به بعد خوشگذرونی ممنوعه

مشكل چهل نيست . ترسم اينه چشم بذارم بشه 60 - 80 - 100 - 120 و بعد خداحافظ زندگي 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🤣🤣🤣گفتم دیگه الان تازه وقت شووووورمونه منو مامانت

الان ک فکر میکنم مادر من طفلی پیرشده

فردا برم بهش بگم یکم ب خودش برسه

یازدهمین کاربریمهههههههه😶‍🌫️نی نی یاااار تورو جدت نترکون اینبار دیگه واقعا فک کنم سیم کارتام تموم😂 با همشون عضو شدم😒😏
چقد بدبینی وانرژی منفی 🥺اینجوری که خیلی بده عزیزم کلا لذت نمیبری از زندگیت

لذت ميبرم كه نميخوام تموم شه   

زمان خيلي زود ميگذره 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من نه این حس رو ندارم چون تو همه زمینه ها جلو رفتم هر چی رو اراده کردم هر چند سخت ب دست اوردم الانم ...

مثلا چه تصمیماتی؟ میخوام ایده بگیرم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خدا نکشتت😄

بخدا😂😂😂تا میخواد لباس رنگی بپوشه میگم تو دیگه پیرییییی

یا موهاش بیرونه میگم موووهات

بچم چقدر گناه داره😂

یازدهمین کاربریمهههههههه😶‍🌫️نی نی یاااار تورو جدت نترکون اینبار دیگه واقعا فک کنم سیم کارتام تموم😂 با همشون عضو شدم😒😏
لذت ميبرم كه نميخوام تموم شه     زمان خيلي زود ميگذره

تو لحظه زندگی کن عزیزم لذتتو ببر ادم نمیدونه کی قراره بره مگه به سنه شاید یکی تو ۳۰سالگی اخرش باشه یکی ۴۰یکی۱۰۰اینارو ولش کن خداروشکر کن که داره خوش میگذره وباتمام وجود زندگیتو کن

من اولین بچه ام ۳۶ سالگی به دنیا اومد ولی الان در سن ۴۱ سالگی ۳ تا بچه دارم ، اصلا دیر نشده . خواهر ...

پیامتون به من حس خوبی داد.چون من ۳۰ سالمه و یه بچه دارم همیشه دلم می خواست سه تا داشته باشم الان حس کردم ۶ سال دیگه حداقل وقت دارم 😂