2789
چقد سخت میگیری خو دیروز ۲۰بودی امروز ۲۱عزیزم سن عدد اگه مراقب هیکلت وپوستت باشی

مادرم منافذ پوستش باز شده بنظرت چکار کنه؟

یازدهمین کاربریمهههههههه😶‍🌫️نی نی یاااار تورو جدت نترکون اینبار دیگه واقعا فک کنم سیم کارتام تموم😂 با همشون عضو شدم😒😏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا من نمیدونم ولی فک کنم بره دکتر بهش پمادی بده لایه برداری کنه

اوهوم‌مرسی

عکسو بزاررر😁

یازدهمین کاربریمهههههههه😶‍🌫️نی نی یاااار تورو جدت نترکون اینبار دیگه واقعا فک کنم سیم کارتام تموم😂 با همشون عضو شدم😒😏
چقد سخت میگیری خو دیروز ۲۰بودی امروز ۲۱عزیزم سن عدد اگه مراقب هیکلت وپوستت باشی

زيادي بهم خوش ميگذره نميخوام مهموني تموم شه   

ببينيم فكر ميكني 25 سالم نشده . اما به 36 وارد شدم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خب به شما هم نمياد 

ماشالا همگي بي بي فيسيم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اینجا داشتم مسخره بازی درمیاوردم نشستم رژ تیره خط سیاه زدم واون کلاه دختر خالمم سر کردم فان بود😄

قشنگی ماشالا 

من اولین بچه ام ۳۶ سالگی به دنیا اومد ولی الان در سن ۴۱ سالگی ۳ تا بچه دارم ، اصلا دیر نشده . خواهر ...

جدی میگی؟؟؟ چقدر دلگرم کننده. تخمک خودش بود خواهرت؟

حوصله‌ی بچه رو داره؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...