2777
2789
چقد سخت میگیری خو دیروز ۲۰بودی امروز ۲۱عزیزم سن عدد اگه مراقب هیکلت وپوستت باشی

مادرم منافذ پوستش باز شده بنظرت چکار کنه؟

یازدهمین کاربریمهههههههه😶‍🌫️نی نی یاااار تورو جدت نترکون اینبار دیگه واقعا فک کنم سیم کارتام تموم😂 با همشون عضو شدم😒😏

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

والا من نمیدونم ولی فک کنم بره دکتر بهش پمادی بده لایه برداری کنه

اوهوم‌مرسی

عکسو بزاررر😁

یازدهمین کاربریمهههههههه😶‍🌫️نی نی یاااار تورو جدت نترکون اینبار دیگه واقعا فک کنم سیم کارتام تموم😂 با همشون عضو شدم😒😏
چقد سخت میگیری خو دیروز ۲۰بودی امروز ۲۱عزیزم سن عدد اگه مراقب هیکلت وپوستت باشی

زيادي بهم خوش ميگذره نميخوام مهموني تموم شه   

ببينيم فكر ميكني 25 سالم نشده . اما به 36 وارد شدم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خب به شما هم نمياد 

ماشالا همگي بي بي فيسيم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اینجا داشتم مسخره بازی درمیاوردم نشستم رژ تیره خط سیاه زدم واون کلاه دختر خالمم سر کردم فان بود😄

قشنگی ماشالا 

من اولین بچه ام ۳۶ سالگی به دنیا اومد ولی الان در سن ۴۱ سالگی ۳ تا بچه دارم ، اصلا دیر نشده . خواهر ...

جدی میگی؟؟؟ چقدر دلگرم کننده. تخمک خودش بود خواهرت؟

حوصله‌ی بچه رو داره؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...