2789
😐خدا نگهشون داره انشالله 

مرسی عزیزم یدونس دخمله ولی خواهرم یسال ازم کوچیکتره و ازدواج نکرده هرسال میره ی تیکه از دنیارو میگرده ریزه و لاغرم هس کسی باورش نمیشه بالای بست سالش باشه

بخدا😂😂😂تا میخواد لباس رنگی بپوشه میگم تو دیگه پیرییییی یا موهاش بیرونه میگم موووهات بچم چقدر گن ...

اخییی چقدر تو بدجنسی اون بچگی که نکرده از دست باباتون وشماها بذار حداقل جوونی کنه گنایی😄

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخییی چقدر تو بدجنسی اون بچگی که نکرده از دست باباتون وشماها بذار حداقل جوونی کنه گنایی😄

ن بابام اتفاقا خیلی پایه اس

حیف نماز میخونه وگرنه ب زور فردا میبردمش تا ناخون بکاره یکم روحیش عوض شه طفلی 

همیشه میگه بابات کاریم نداره تو بجاش نظر میدی

به ولله  ی روبیکا میخواست نصب کنه میگفت برام بفرست بازار ندارم نمیشه تو گوگل پلی دانلود کنم میگفتم اخه روبیکا براااا چیته از بس گفتم تا خودش رفت داد گوشی فروشی براش ریختن😂😂اینستاشم پاک‌کردم گفتم ‌اخه اینستا برا چیته اونم حوصله کل کل کردن نداره با من ادامه نمیده

یازدهمین کاربریمهههههههه😶‍🌫️نی نی یاااار تورو جدت نترکون اینبار دیگه واقعا فک کنم سیم کارتام تموم😂 با همشون عضو شدم😒😏
منم‌۴۲ ،تو دهه س۳۰ و ۲۰ فکر میکردم همیشه همون سنی میمونم ،ولی ای دریغ، رسیدم‌به ۴۰ عین برق و باد دار ...

هم سنیم ولی من منتظر مادرشدنم😔

⁦♦️⁩هرچیز که درجستن آنی،آنی⁦♦️⁩ ⁦¯\_(ツ)_/¯⁩
واقعا امیدواری؟؟؟ البته ببخشید ها جسارت کردم پرسیدم

چرا حال بد بهش میدین؟ اون به اندازه کافی غصه هاشو خورده.ممکنه با همین جمله حالش برای چند ماه بد بشه

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون