2777
2789
عنوان

زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 106 پست

وقتی اونجایی که خدا به پیامبر میگه به مردمت بگو اگه به هرچیزی غیر از من امید داشته باشن دل ببندن از همون چیز اونارو نا امید میکنم فهمیدم من این همه سال باید به خدا امید میبستم نه به جای دیگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام بهت بگم من چشمامو بسته بودمو میگفتم نه فقط همین که میخوام یا میشه یا باید بشه و عمرم الکی رفت ولی الان که تو ۱۷ سالته به خودت فرصت بده قرآنی که هست رو بفهم .اگه پدرت یه وصیت نامه داشته باشه چیکارمیکنی اگه سواد نداشته باشی؟ چون برات مهمه که پدرت چی گفته میری میدی دست یکی که سواد داره تا برات بخونه درسته؟حالا که خدا اومده گفته اقا این راهنمای برا شماس چرا تلاش نکنی یه بار ببینی چی داره بهت میگه؟ شاید اصلن تونستی توش دلیل خیلی قطعی پیدا کنی که بتونی باهاش بقیه رو هم قانع کنی ها؟ نظرت چیه؟

میخوام بهت بگم من چشمامو بسته بودمو میگفتم نه فقط همین که میخوام یا میشه یا باید بشه و عمرم الکی رفت ...

اره امیدوارم. واقعا سخته که ببینی درکت نکنن .اتفاقا بعضی اوقات این فک میاد تو ذهنم که شاید برای پول گفته ۴ سال باید ادامه بدی . و خب تو این موقعیت فقط خودم و خدا رو دارم . امیدوارم واقعا بتونم تشخیص بدم چیکار کنم

چون خود خدا هم اجازه داده که برای بهتر شدن دست حتی به تغییرات خود بزنی . حتی امام خمینی هم برای این مسئله فتوا داده که خیالم از این موضوع راحت تر میشه

مرسی🌸

هرکی نزدیکم شه گازش میگیرم 
بازم ببخشید اگه خیلی حرف زدم چون واقعن احساستو درک کردم خواستم اینارو بهت بگم .

الانم چون دیدم درک میکنی بگم اینو

ببخشید اینو میگم ولی مشاورم بهم گفته برای فانتزی های ج.نسی که میخوای در آینده داشته باشی رویم کاغذ بنویس و جمع بندی کن و جلسه بعد درموردش صحبت کنیم🤦‍♀️

به مامانم گفتم تعجب کرد که همچین چیزی گفته 😂🤦‍♀️

فقط دعا کن گند نزنم از هفته پیشه ذهنم مشغوله که چی باید بهش بگم

الانم چون دیدم درک میکنی بگم اینو ببخشید اینو میگم ولی مشاورم بهم گفته برای فانتزی های ج.نسی که میخ ...

تعجب و خجالت نداره واقعن اون چیزی که میخوای رو شرح بده با اعتماد بنفس بگو چی میخوای تا زودتر به قطعیت برسی. و اینکه خیلی از خانوما توی رابطه نمیتونن اون چیزی که میخوان برسن برعکس مردا من نمیگم اینو توی اینترنت اگه جستجو کنی متوجه میشی/ توی این شبای عزیز خودتم پاشو از خدا بخواه بهت راه درستو نشون بده  و نور رو به دلت راه بده . انشالله که هرچی به صلاحته ✌️.

تعجب و خجالت نداره واقعن اون چیزی که میخوای رو شرح بده با اعتماد بنفس بگو چی میخوای تا زودتر به ...

سلام یک کمک میخواستم

اول اینکه ازش پرسیدم منظورم از فانتزی یعنی میخوای در آینده به عنوان یک زن چه فانتزی و سرگرمی داشته باشی🤪

برای همین یک کمک و راهنمایی ازت میخوام اینکه تو فانتزیات (سرگرمیات)؟

و اینکه نتیجه جلساتی بهت میگم

سلام یک کمک میخواستم اول اینکه ازش پرسیدم منظورم از فانتزی یعنی میخوای در آینده به عنوان یک زن چه ف ...

😂😂😂به عنوان یک زن البته از سمت خودم نه کس دیگه ای اعلام میکنم فانتزی فقط برای سال اول آشنایه بعدش دیگه اینقدر درگیر مشکلات زندگی میشی که فانتزی رو فقط تو فیلما میبینی 😂

😂😂😂به عنوان یک زن البته از سمت خودم نه کس دیگه ای اعلام میکنم فانتزی فقط برای سال اول آشنایه ...

بعدش اقا داماد پر رو میشه تا قبلش لوس میکنه بعدش پر رو میشه قبول دارم 😂🤦‍♀️

یک چیز بگم مسخره نکن چند شبه خواب میبینم که تو آپارتمانمون یک خواستگار برام هست ول کن هم نیست بعد منم از حجاب میکشم هی خوانواده مرده ولم نمیکنن🤦‍♀️😂 بخدا