2821
2789
عنوان

لیگ علمی پایا

4712 بازدید | 30 پست

خانما و دختر خانما کسی از شما شرکت کرده؟ ما پنج نفریم سه تامون درسمون خوبه دو تای دیگه متوسطه 

اگه اون دو تا خراب کنن هیچکدوممون مقام نمیاریم؟؟ 

یا میشه یه شخصی نفر برتر بشه؟ چون المپیاد هس

تو اینترنت هم نوشته چنتا سوال رو هرکس انفرادی حل میکنه. چند تا رو با مشورت هم دیگه و 

اینکه سوالات تستیه یا تشریحی؟؟؟

لطفا اگه میدونین جواب بدین 

😹⃢😉ولی واقعا هیچی نمیشه گفت به خری که ادعا داره اسب شاهه :))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گروه براتون تشکیل دادند؟

بله

متاسفانه دانش اموزای تنبل برامون انتخاب کردن ما خودمون سه نفر بودیم درسمون عالی اون دو تای دیگه نه حتی نخوندن تا الان! هنوز به اون دو تا هردوشون یه درس دادیم

خودمون دو درس جدا انتخاب کردیم به اونا فقط یه درس دادیم میترسم من اینننن همه خوندم اونا نخونن

ما وقتی میدادیم انفرادی نداشت مرحله دومم حذف شدیم😂

اگه انفرادی نداره خوبه دیگه ما زرنگا سوالارو جواب میدیم تنبلا هیچیو اشتباه نمیزنن

ما وقتی میدادیم انفرادی نداشت مرحله دومم حذف شدیم😂

بهتون چیزی ندادن مرحله اول؟؟ جایزه ای چیزی یا کاغذ که توش بنویسن

بله متاسفانه دانش اموزای تنبل برامون انتخاب کردن ما خودمون سه نفر بودیم درسمون عالی اون دو تای دیگه ...

نگران نباش ولی کاش همه ی درسها رو می خوندید.نه این که تقسیمشون کنید...بعد بیشتر کار هم‌گروهیه

❤️❤️ممنونم خدای بزرگ که حواست بهم هست❤️❤️
اگه انفرادی نداره خوبه دیگه ما زرنگا سوالارو جواب میدیم تنبلا هیچیو اشتباه نمیزنن

نمیدونم من هشتم و هفتم دادم تا مرحله دوم ک رفتیم انفرادی نداشت

و واقعا سوالا سخت بود😑یجوری بود ک از خوندن ما نبود سر امتحان خودشون درسنامه دادن گفتن اینو وقت میدیم بخونین بعدش سوالا رو حل کنید😑

اینم میگذره سخت نگیر:)
نمیدونم من هشتم و هفتم دادم تا مرحله دوم ک رفتیم انفرادی نداشت و واقعا سوالا سخت بود😑یجوری بود ک ا ...

واتتت همون جلسه امتحان درسنامه دادن؟؟ درسنامه از کتاب بود اره؟ چقد وقت دادن

نه😐 داداشم اول شد رفتن اخرین مرحله تهران واسه اونا تبلت دادن 8 سال پیش اینا

وووی خوشبحالشوننن

تا اخرش با همون گروه بود داداشت؟؟ یا عوض شدن؟؟ 

واتتت همون جلسه امتحان درسنامه دادن؟؟ درسنامه از کتاب بود اره؟ چقد وقت دادن

😐😂اره چندتا برگه دادن چیزای عجیب غریب فیزیک اینا وقتشم یادم نیست ماهم برگه هارو پاره کردیم ب هر نفر دو سه تا دادیم زود بخوینم تموم شه واسه ما ک سخت بودد از کتاب زیاد نبود ولی خب شاید ما خنگ بودیم چون داداشم اول شد ما دوم حذف شدیم😂😑

وووی خوشبحالشوننن تا اخرش با همون گروه بود داداشت؟؟ یا عوض شدن؟؟ 

اره همون دوستای خودش بوددد 

کاش شما همون سه نفره گروه تشکیل میدادیننن ما هفتم 5 نفر بودیم هشتم 2 نفر پیدا نکردیم همون 3 تامون شدیم