2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگم پایه ای با هم از اول شروع کنیم؟

من ۲ هفته فرصت دارم محکم و سفت چندکیلویی کم کنم.عروسی مهمهی دعوتم میخوام تا میتونم بیام پایین.

باشگاهم دارم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

ارررره پایم

ببین من فست رو خیلی راحت میتونم جلو ببرم خصوصا اگه ناهار نخوریم بدجور لاغری داره اینو هستی؟

روزی چقدر باشگاه؟چقدر پیاده روی؟

الان من دیشب ساعت ۱۰ شام خوردم فستش اگه ۱۶ ساعته باشه که سریعتر کم میکنه،میشه تا۲ظهر.

من در حد نون پنیر و یه تخم مرغ با سیب زمینی ابپز میتونم خودمو نگهدارم بیشتر نخورم.در کنارش آب باید زیاد بخوری و روزی نصف سیب درختی.

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

ببین من فست رو خیلی راحت میتونم جلو ببرم خصوصا اگه ناهار نخوریم بدجور لاغری داره اینو هستی؟روزی چقدر ...

عشقم من نمیتونم همچین رژیمای سنگینی بگیرم رژیم عادیش و روزی سه بار شکست میخورم من میخوام از فردا یکم حجم غذامو کم کنم و پیاده روی روزی نیم ساعت تا یک ساعت

به نظرم تو با توجه به بدنت رژیمت و بگیر منم میگیرم مهم اینه باهم بریم جلو

عشقم من نمیتونم همچین رژیمای سنگینی بگیرم رژیم عادیش و روزی سه بار شکست میخورم من میخوام از فردا یکم ...

چون من وزنم خیلی بالا رفته خیلی زیاد باید سریع بتونم کم کنم به هرقیمتی که هست.

چندی الان؟هدفت چقدره؟

چون من وزنم خیلی بالا رفته خیلی زیاد باید سریع بتونم کم کنم به هرقیمتی که هست.چندی الان؟هدفت چقدره؟

ی چیزی بگم؟

خودم متنفرم از شنیدن این جمله اما تو وزن های بالا تو وقتی رژیم خیلی سخت بگیری از چربی نیست از آب بدن و عضله است که فاجعه

به نظرم رو رژیمی تمرکز کن که مداوم و ادامه دار باشه و این که عجله نکن من خودمم همش اینطوری بودم که پس چرا لاغر نمسشم کو پس خیلی عجول بودم و هستم اما اگه بخوای چربی از دست بدی نباید کم بخوری باید درست بخوری

پروتئینیت و ببر بالا

کربوهیدراتت و کم کن

من خودم امروز گند زدم گنددددددد انقد ریزه خواری داشتم ایشالا از فردا باهم رعایت کنیم🥲

چون من وزنم خیلی بالا رفته خیلی زیاد باید سریع بتونم کم کنم به هرقیمتی که هست.چندی الان؟هدفت چقدره؟

من وزنم ونمیگم چون دعوام میکنید😂😭هدفم ۲ کیلو کاهش وزنه البته با پرخوری امروز بعید نیست یک کیلو چاق شده باشممم:)

ی چیزی بگم؟خودم متنفرم از شنیدن این جمله اما تو وزن های بالا تو وقتی رژیم خیلی سخت بگیری از چربی نیس ...

حرفت درسته...

من وزنم ونمیگم چون دعوام میکنید😂😭هدفم ۲ کیلو کاهش وزنه البته با پرخوری امروز بعید نیست یک کیلو چاق ...

خب من باید حداقل ۴۰ کیلو کم کنم😅😅😅

خب من باید حداقل ۴۰ کیلو کم کنم😅😅😅

وزن زیادیه فقط رژیم سخت نگیر چون پنج کیلو نیست بگی سخت میگیرم یکی دو ماهه تمومه

تو که داری سختیش و میکشی بزار چربیات بره نه عضله از فکر رسیدن به لاغری تو این عروسی ام بیا بیرون ایشالا عروسی بعدی باربیمیشی😁🩷