2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بود توروخدا به منم بگه الان سامانه ثنا نگاه. کردم دیدم نوشته شعبه عوض شده رای اعتراضی مورد تایید شده یعنی رای قبلی قبول شده ؟احتمال ندارم رای عوض بشه توروخدا هرکس سر در میاره بگه

توروخدا برام دعا کنید آبروم حفظ بشه شوهرم بیاد دنبالم
بود توروخدا به منم بگه الان سامانه ثنا نگاه. کردم دیدم نوشته شعبه عوض شده رای اعتراضی مورد تایید شده ...

احتمالا به دادخواست شما اعتراض زدن که در صلاحیت شعبه دیگه ای قابل رسیدگی هست 

تا بره اون شعبه و دوباره نوبت بدن برای رسیدگی و از اول خلاصه

⛔️ کاربر آقا هستم ⛔️
احتمالا به دادخواست شما اعتراض زدن که در صلاحیت شعبه دیگه ای قابل رسیدگی هست  تا بره اون شعبه ...

توروخدا قشنگ بگین یعنی چی خواهش میکنم 

احتمالا به دادخواست شما اعتراض زدن که در صلاحیت شعبه دیگه ای قابل رسیدگی هست  تا بره اون شعبه ...

اینم نوشته وقت نظارت تعیین دفتر برای فلان تاریخ این یعنی چی

بگو از برادرم میپرسم برات

ممنون عزیزم 

۳ساله شوهرم قهر کرده رفته از پارسالم تمکین داد ک رد شد چون مسکن تهیه نکرد بعد من نفقه جاریه دادم ک ماهی ۲۲۰۰زدن ۷ماهه نداده

جدا ازاون ی پرونده نفقه معوقه دارم اون ۱۸میلیون محکوم شد غیابی 

بعد جلبش کردم انگار قاضی آزادش کرد بدون پرداخت پول 

اونم سریع واخواهی داد ولی ایندفعه هم رای تایید شد همون ۱۸تومن و نوشته رای قطعی است 

الان میتونم برم دنبال حکم جلب یا اعسار میزنه بی‌فایده میشه حکم جلبه؟چون اهل اعسار زدن هست باید چکارکنم الان  دوباره برم دنبال اجرائیه فردا؟

ممنونم مهربون مرسی از لطفت

توروخدا قشنگ بگین یعنی چی خواهش میکنم 

دوست عزیز شما دادخواست دادین یا علیه شما دادخواست دادن به فلان شعبه مثلا 

بعد خوانده همون طرف مقابل اعتراض کرده به شعبه گفته صلاحیت رسیدگی به این موضوع رو نداری 

بعد اون شعبه فکراشو کرده گفته اوکی درست میگه و اعتراض رو پذیرفته 

در نهایت پرونده رو به شعبه دیگه ای که صلاحیت داره فرستاده 

خدایی در حد زیر دیپلم گفتم دیگه 

⛔️ کاربر آقا هستم ⛔️
دوست عزیز شما دادخواست دادین یا علیه شما دادخواست دادن به فلان شعبه مثلا  بعد خوانده همون طرف ...

همون من زیر دیپلمم بخدا استرس دارم جون میدم فکردم همون حکمی که دادن اون قبول شده 

ممنون عزیزم  ۳ساله شوهرم قهر کرده رفته از پارسالم تمکین داد ک رد شد چون مسکن تهیه نکرد بعد من ...

الان شما ۱۸ ت و ۷ تا ۲۲۰۰ طلبکاری به علاوه خسارات تاخیر تادیه 

در هر حال اعسار میخوره متاسفانه مگه اینکه ثابت کنید اموالی داره به نام خودش یا مثلا حتی وکالتی خریده در ید خودش هست 

⛔️ کاربر آقا هستم ⛔️
الان شما ۱۸ ت و ۷ تا ۲۲۰۰ طلبکاری به علاوه خسارات تاخیر تادیه  در هر حال اعسار میخوره متاسفانه ...

ن همه کارتاشو خالی کرده با کارت خواهرش کار میکنه  ت حسابهاش ۱۰۰تومن و ۲۰۰تومن نگه داشته ک بگه بی پوله هیچی هم بنام خودش نزده ب دادگاه گفتم گفتن نمیشه از خواهرش شکایت کنی خب همه درآمدشو داره میریزه تو کارت اون 

خواهرشم کارمنده مجرده ۴۵سالشه شوهرم ۴۰سالشه 

چون میخوام نوبت قضایی بگیرم بنظرتون حکم ۱۸میلیون ک اومده من باید فردا برم بقیه کاراشو بکنم ؟ک وقتی اعسار داد و پرداخت نکرد جلب کنم ؟یا رفتنم لازم نیست برم شعبه؟

و یکی اینک من اوندفعه دوتا حکم جلب داشتم یکی ۳۶۰۰بود یکی ۱۸میلیون ولی قاضی فقط ۳۶۰۰ازش گرفت (نفقه جاریه بود) ایندفعه چون دیگ غیابی نبوده میتونم دوباره با دوتا حکم جلب بگیرمش ؟اخه گرفتنش سخته دفعه پیشم خ اذیت شدم 

تو سامانه ثنا ی آدرس کلی نوشته آدرس دقیق نداره خود دادگاه هم گفت چ عجیبه 

مثلا نوشته جاده فلان آباد (خارج شهره)بقیه آدرسو نداره