2777
2789
ن همه کارتاشو خالی کرده با کارت خواهرش کار میکنه  ت حسابهاش ۱۰۰تومن و ۲۰۰تومن نگه داشته ک بگه ب ...

دوست عزیز شما نسبت به خواهرش حقی نداری هر چی بگی غیرقابل قبوله 

و اینکه گیرش اورده بودی چرا گذاشتی پرنده بپره . همونجا احکام دیگه هم رو میکردی میگفتی صورتمجلس کنه یهو ازش میگرفتی 

این سری شکایت کیفری هم کن ترک انفاق بذار خود دادستانی بیفته دنبالش تو فقط تماشا کن البته خودتم جلب سیار بگیر دو حکمه ش کنی 

⛔️ کاربر آقا هستم ⛔️
دوست عزیز شما نسبت به خواهرش حقی نداری هر چی بگی غیرقابل قبوله  و اینکه گیرش اورده بودی چرا گذ ...

گرفته بودمش کلانتری گفت برو عصر قاضی کشیک میاد منم برگشتم خونه 

بعد معلوم شد تو نامه کلانتری نوشتن ی عددبرگه جلب چون همونروز بهم گفتن برو فتو بگیر من فتو اضافی برای خودمم گرفتم بعد قاضی آزادش کرده ب افسر گفتم دوتا حکم جلب بود بعد گفتن پرونده ات گم شده یکماه منو سردووندن همون کلانتری آخر ب خود رئیس کلانتری گفتم گفت آره دوتا حکم داشتی تقصیر قاضیه چشمش ندیده(منک دستم ب قاضی نمیرسه)گفتم ن مامور خودتون تو صورت جلسه زده ی عددحکم جلب  گفت ن منم اون فتوکپی نشونش دادم گفت مگ تو اصلا اینجا پرونده ای داری (ینی زور گفت بهم )منم میخواستم زنگ‌بزنم ۱۹۷گفتم پرونده مو بدین ببرم شعبه 

چون شعبه منو پاس میداد کلانتری اونا هی امروز فردا میکردن آخر بعد یکماه پرونده رو خود سرهنگشون آورد شعبه .

این دفعه بگیرمش میخوام هرچی حکم جلب دارم ببرم چون شغلش آزاده مال شهر دیگست اومده شهرمن 

اصلا ازش آدرسی ندارم ولی چهارشنبه دادگاه داریم میخوام اونجا جلبش کنم دادگاه واس تعدیل مبلغ نفقه جاریه هست بعد دادگاه بهتره یا قبل دادگاه؟چون دادگاه خانواده است سربازش گفت ما کسی رو جلب نمی‌کنیم باید بزنگی ب ۱۱۰بیان 

سوال دیگ اونیک گفتین شکایت کیفری الان ک ۷ماه رو نداده اقساط جاریه رو با همون میتونم شکایت کیفری کنم؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دوست عزیز شما نسبت به خواهرش حقی نداری هر چی بگی غیرقابل قبوله  و اینکه گیرش اورده بودی چرا گذ ...

اولین بار بود جلب کردم کسی رو 

اصلا نمیدونستم چجوریه مأمورا هم با زن کلا لج دارن انگار بدشون میاد از خانم‌ها مثلا ۵بار زنگ‌زدم ۱۱۰تا آخر مامور فرستادن 

حالا من حجابم خوبه ینی مشکل از ظاهرم نیست کلا کلانتری با زنها دشمنی داره 🥲

سرباز دادگاه کسی رو جلب نمیکنه اون سرباز قضاییه کارش چیز دیگه س مگه اینکه به مافوقش میگفتی بیسیم بزنه نگهش دارن 

راجب کلانتری حرفی ندارم بزنم فقط میگم شیرینی بده اینا

احکام جلب رو قاضی به چه اساسی آزادی داده مگه قاضی کشیک حکم میبره یا درجا وثیقه صادر کرده در حد یک ساعت ؟ 

ببخشید سرتو کلاه گذاشتن سرکارت گذاشتن کلا 

⛔️ کاربر آقا هستم ⛔️
سرباز دادگاه کسی رو جلب نمیکنه اون سرباز قضاییه کارش چیز دیگه س مگه اینکه به مافوقش میگفتی بیسیم بزن ...

ن وثیقه نداشت خانوادش شهر دیگه ان نمیدونم چکار کرده 

ولی دوتا حکم جلب بوده یکیش غیابی بود ۱۸تومن یکیش ۳۶۰۰جاریه اون جاریه رو داد آزاد شد احتمالا قاضی گفته چون غیابی بوده ولش کرده الان همونو واخواهی داد رد شد قاضی جدید تایید کرد ۱۸تومنو و نوشت قطعیه

ایندفعه نمیتونه زیرش بزنه ولی میترسم بگیرمش سریع اعسار بده بیاد بیرون زحمتم حروم بشه

ولی ممنون اون شکایت کیفری رو گفتین فردا هم میرم شعبه ای ک زده ۱۸تومن رو هم دفتر قضایی 

فقط،اون ۷ماه رو تقاضای جلب دادم اجرای احکام گفت برو بهش پیام میدیم ک پولو بده اگ نداد حکم جلب صادر میکنیم الان یک هفته است بهم خبری ندادن فردا اونجاهم برم؟همون دادگاه خانوادهه

سرباز دادگاه کسی رو جلب نمیکنه اون سرباز قضاییه کارش چیز دیگه س مگه اینکه به مافوقش میگفتی بیسیم بزن ...

و ببخشید سوال اخرم چهارشنبه همین هفته باهاش دادگاه تعدیل نفقه دارم پارسال واسم ۱۵۰۰نفقه زدن با ۱۲۰۰مسکن اعتراض کرد تجدیدنظر زد ۱تومن مسکن با ۱۲۰۰نفقه 

الان من درخواست تعدیل دادم ۳۵۰۰واس هرکدوم 

دانشجوی ارشدم هستم آزاد 

چیا بگم ک قاضی قبول کنه ک کفاف زندگیمو نمیده و تایید کنه مبلغی ک میخام رو

و ببخشید سوال اخرم چهارشنبه همین هفته باهاش دادگاه تعدیل نفقه دارم پارسال واسم ۱۵۰۰نفقه زدن با ۱۲۰۰م ...

بگو مستاجرم بیکارم دختر تنهام این اقا پول نمیده هی قرض میکنم آبروم رفته بدهی اوردم بالا اینا 

ترجیحا مانتو مستهلک بدون آرایش برو 😁

⛔️ کاربر آقا هستم ⛔️
بگو مستاجرم بیکارم دختر تنهام این اقا پول نمیده هی قرض میکنم آبروم رفته بدهی اوردم بالا اینا  ...

اینکارو اون میکنه هربار با لباس کهنه کثیف خاکی میاد ب قاضیه گفت ببینین از سرکار میام بدبختم بیچارم کارگرم(ولی ارشد داره چنتا شغل داره) و فلان 

گفتم پس کار میکنی چرا خرجی نمیدی 

آخه تو خونه هم ک بودیم همینجور بود از ۷صبح میرفت تا ۱۱ شب خرجی نمی‌داد رهن و اجاره رو انداخت گردن مامانم ب بهانه غریب بودن تو شهرم 

اخرم گفت پول جمع میکنم برمیگردم شهرم دختر ۱۸ساله میگیرم خودش ۴۰سالشه به دادگاه گفتم گفتن چون زیر ی سقف بودین نمیتونی ثابت کنی ک خرجی نمی‌داد 

خب واریزی های مامانم پول می‌ریخت ب کارتم تا خرید خونه کنم اونا رو نمیشه ثابت کرد؟

بعد تو دوسال زندگی از مامانم ۳۶میلیون چاپیده هی مامانم ریخته ب کارتش خرد خرد 

واس اونام میشه شکایت کلاهبرداری کرد؟اخه با پررویی میگ مامانت بهم هدیه داده ولی مامانمو مجبور میکرد هی تهدید ب طلاق میکرد اونم بهش پول میداد ساکت بشه تو خونه هم بامن قهر بود یکسره

پرینت ۳۶تومن مامانم هست همش ب کارتای خودشوهرم ریخته اسمش تو فیش های بانکی هم هست