2777
2789

سلام خوبین دوستان این کاربری دوستمه ک استفاده نمیکنه با ابن اومدم تا ناشناس بمونم توروخدا راهنماببم کنین همشو تایپ کردم الان تنپ تند میذارم

۲۳سالمه یه برادر دارم پدرم۶سالگیم فوت شده

از وقتی یادم میاد خیلی کوچیک بودم مامانم با شلنگ و چوب و سیم منو میزد وقتی عصبانی میشد و همیشع هم عصبانی بود شکرخدا همیشه کتک شدید🥲

پدرم ک فوت شد با خانواده پدریم کات شدبم کامل

از پدرم خونه و زمین موند برامون زندگی میکردیم برا خودمون. درسته درامد متوسط بود اما درحدی بود ک با برنامه ریزی ب همه چی رسید حتی پس اندازم کرد اما مامانم فقط برا خودش طلا میخرید و ورمیداشت و کهنه میپوشیدیم کهنه دخترای فامیل و میپوشیدم اگر خریدی هم بود خودش و خاله مجردم میرفتن واسعخودشون خرید اما نمیپوشید نگهش میداشت! یادمه مشهد رفتیم من دمپایی ابری پامه  بالغ بودم اما سوتین نمیخرید برام میگفت کوچیکن لازم نداره تا ۱۸ سالگی. فک کنین چقد حنده دار بودم با اون سینه های بلوغ و تکون خوردنشون! یبارم خریدک انقد دور کمرش تنگ بود نپوشیدمش

حالا این ب کنار

توی ی حادثه دچار معلولیت شدم میرفتیم شیرار برا درمان چند سال در رفت و امد بودیم همش منت میذاشت ک من خرجت میکنم داداشتو جا میذارم بخاطر تو. حق نداری چیزی بهش بگی، باید بشینی ی گوشه هیچی نخای ابن همه خرجت شده. داداشمم یاد گرفته بود تکرار میکرد اینارو

اگر روزگارت پر رنج و درده یکی هست هنوزم حلالت نکرده  

درحالی ک شاغل نبود بگم پول خودشه! پول بابای خدابیامرزم بود

میگفت معلولیتو باید قایم کنی کسی نفهمه

درحالی ک همه میدونستن، این استرسو چرا به من وارد میکرد خدا میدونه 😐

درمانم نشدم اخرش😥💔

خلاصع همیشه اذیت نفرین تهذید ک میدمت ب پدربزرگت نمیخامت

بزرگتر شدم سمپاد راهنمایی قبول شدم نذاشت برم گفت سزویسش گرونه راه دورهو..

نمونه دبیرستان قبول شدم رفتم همزمان شد با جواب کردنم توسط دکترا

وای چ حالی داشتم

سز یه جریانی برد منو گذاشت خونه مادربزرگم گفت نمیخامش

چند وقت بودم اونجا هرکی میومد منو تو اتاق قایم میکرذن کسی نفعمه بیرونم کرده

از استرس از بچگی شب ادراری داشتم هربار خودشو و خانوادش هراز تا بارم میکردن زن داییم میخندید بهم

بزرگتر شدم موهامو میکندم

دبیرستانی شدم دماغمو مبمالیدم یکسره پوسته پوسته بود اطرافش

بو میدادم حمام نمیرفتم

یبار خواستم عموم و ببینم شاید اون نجاتم بده نه تنها نداد بلکه اوضاع بدتر شد باز منو گذاشت خانه مادرش گفت نمیخامش این نمک نشناسع فلانه

💔💔

چندسال پشت کنکور بودم تمرکز نداشتم پسرعموم اومد خواستگاری مامانم برعکس انتظارم تاییدش کرد😐گفت پسر خوبیه نامزد شدیم

ببشتر اوقات مامانم باهاش چت میکرد درد دل میکرد! جوری شده بود من رفته بودم کنار و حاشبه دیگهـ

گفتم یا من یا مامانم 

مامانم فهمید دعوا الکی درست میکرد زنگ میزد بهش میگفت بیا ببین نیلو چی میخواااااااد از جان منن. اونم میگفت من دنبال ارامشم نه که بیفتم بین توو مادرت

پسم زد و گفت نمیخامت... گل فامیل و درهمنسایه فهمیدن.. چون مدت زیادی نشون بودم

وای بجان داداشم۱۹ کیلو وزن کم کردم موهام و ابروهام کلی ریخت

بعد اون خودمو مجبور کرذم درس بخونم طلاهامو فروختم خرج کردم الان پرستاری ازاد میخونم

منت میذارع میگ خرجت کردم! درحالی ک پول طلای خودم و مستمری بهزیستی بوده گاه گاهی پول کتابی جزوه ای چیزی بهم داده فقط

میگه من خرجت کردم فک کردی کار شاقی کردی پرستاری ازاااااد قبول شدی؟ فلانی پزشکی اورده 

زمان کنکور میرفتم پانسیون مطالعاتی تا هشت شب اونجا بوپم برمیگشتم میخوابیدم بعد قبولیمم تا هشت شب بیرون بودم

دچار خوشگذرانی افراطی شذع بودم همش کافه پارک کوه این ور اون ور

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با ی پسرع اشنا شدم قصد جفتمون خوشگذرانی بود تفریح طبیعت

یبار دادگاه انقلاب معاون دادستانش رنگ زد منو احضار کرد؛ گفت پلیس فتا بهت مشکوک شده و.. 

سوال پیچ سین جیم وای بچه ها از ترس درحال مرگ بودم اون خدا بی خبرهام نمیگفتن دقیقا چی شده

تا مامانم اومد داخل! طرف بعش گفت خانم ماشالا دختر موجهی داری ما توقع داشتیم دریده ای بیاد🙃غهمیدم کار خودشه شک کردم ولی باورم نمیشد

یه ماه بعدش ار دوس پسرم ب اتهام زنا شکایت کرد! 🙃💔زنایی درکار نبود 

اون دادگاهم نتیجه ش این شد بدلیل نبود ادله کافی پرونده مختومه اعلام کردید

تموم شد اما بعد اون دچار حملات استرسی میشم منو از بچگی ار پلیس میترسوندن کلا از همچین محیط هایی وحشت دارم عمدا این کارو کذد 

اونم دقیقا اول امتحانات ترم یک🥲💔

با معدل۱۷ تمومش کردم امتحانارو

بعد اون اسیرش شدم نمیزاره هیج جا برم خودش میره من نباید برم

برنامه کلاسامو ار دانشگاه گرفته جز اون نمیتونم تکون بخورم 

ب خودکشی فکر میکنم.. درسمم طوریه ک خب میدونم چی بخورم بمیرم🥲

بارها هم بهش گفتم خودمو میگشم گفته برو ببین قرص چی داریم بخور بمیر 

بشدت تفاوت عقیده داریم او جتی نماز حمعه میره من...   

تصمیم گرفتم سهم ارثمو جدا کنم یه ۱.۵ میلیارد میشه حداقل 

میخام تنها زندگی کنم 

ن اعتماد ل دوس پسر ندارم ن هیچ کس

فقط میخام ارامش داشته باشم

من پی سکوت و شادیم اما اینا توخونه یکسر پادکست ایناییو گوش میدن ک مردن و زنده شدن، سخنرایی ها و اینا

همیشه گریه میکنم

نگاه میکنم ب روبروم وو گریه میکنم

توهین میکته بهم فحش میده شهریمو نمیداد تا دقیقه نود درحالی ک پولشو داشت

کلی سر شهریه کتکم زد میگفت باید خودت جمع میکردی من فقط مستمری بهزیستی و دارم ماهی۵۵٠ چطور حمع کتم!!!

دارم دیونه میشم من این انحصار وراثت و میکنم و جدا میشم حتما 

خواهش میکنم شما بهم دلداری و جرات بدین

سعی نکنین منصرفم کنین

حتی اگهههه خواستکارم برام بیاد مث قبلی میپرونش! پس امیدی ب اردواجم ندارم

دلداری بدین چطور حرف فامیل و تاب بیارم تا وقتی ک حدا میشم کامل

اتفاقا بهترین کارو میکنی 

جداشو و راحت زندگیتو بکن خداروشکر رشتتم طوریه که سریع میتونی استخدام شی 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 

عزیزم دوس داشتی بگو معلولیتت از چه نوعیه .ممنون میشم چون من مددکارم میخام افتخار کنم ب شما.

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

كاملا يه طرفه به قاضي رفتي بايد حرفاي مادرت هم شنيد از نظر شما حتي خانواده پدريت هم بد بودن چه برسه مادر و اين خيلي مشكوكه . نميتونم قضاوتي نه در مورد شما نه خانوادتون كنم فقط اينكه خدا گره از مشكلاتتون بگشايد و راه درست رو نشونت بده

خیلی متاسفم🥲💔حتما از راه قانونیش اقدام کن

عملا داره زندگیتو نابود میکنه

برو یه خونه جدا بگیر با ارث خودت

بقیشم بذا بانک سودشو بگیر یا یه کاری برا خودت را بنداز

ولی اونجا نمون

با یکی‌خونه بگیرین دوتایی یکی از همکلاسیات

بهتررررییننن تصمیم زندگیییتتتت..توروخدااا حتماااا اینکارو انجام بده برو ارثتو تا قرون اخر بگیر نزار کسی منصرفت کنه از هیجی نترس حقته سهمته شرعی قانونی..برو ارثتو بگیر و برای خودت خونه بخر و ادرسشو اصلااااا به هیچکدوم از فامیلات نده ک مامانت بیاد سر وقتت..بعدشم الان به سن قانونی رسیدی مامانت اصلااا حق نداره تو زندگیت دخالت کنه

درستو بخون تموم شد میری سرکار خونه ام داری احتیاج ب هیجکسممم نداری

قوی باش

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺