2777
2789
عنوان

بارداری ؟؟؟ 🤰🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 48 پست
قبل اقدامم رفتم و نداشتم دکتر کلویفن داد برای باردارب سریع

من سر اولی کلومفین خوردم دوقلو شد.انشالله قسمت همه منتظر ها 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
اره عزیزم.دومیه

ای جان خداحقظشون کنه و تو راهی بسلامتی دنیا بیاد. برام دعا کن باردار باشم

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

[QUOTE=283024412]هوس خوراکی خاصی نکردی ؟له بوها حساس نشدی؟تکررادرار نداری؟[/QUOTE دیروز سر افطار بط ...

مبارک باشه عزیزم.برو بتا بده دیگه منتظر چی هستی 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
من سر اولی کلومفین خوردم دوقلو شد.انشالله قسمت همه منتظر ها 

دعا کن باردار باشم. 

جنسیتشون چی شد؟ چند دوره مصرف کردی

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
ی تست بده صبح

کاش باردار باشم

ای جان خداحقظشون کنه و تو راهی بسلامتی دنیا بیاد. برام دعا کن باردار باشم

انشالله که هستی . ممنونم عزیزم 😘 برام دعا کن رزقم زیاد بشه دومی ناخواسته بود خیلی نگرانم بعد زایمان قراره چی بشه

ن اصلا فقط خیلی عصبی میشم 😅

بیبی چک معتبر نیست اگر نشدی برو آزمایش بتا بده 

مبارک باشه عزیزم.برو بتا بده دیگه منتظر چی هستی 

بخدا میترسم اینا همش علائم الکی باشه

انشالله که هستی . ممنونم عزیزم 😘 برام دعا کن رزقم زیاد بشه دومی ناخواسته بود خیلی نگرانم بعد زایمان ...

اون خدایی ک گذاشته تو دلت حتما حکمتی داشته و روزیش با خودش میاره

بخدا میترسم اینا همش علائم الکی باشه

منم مثل تو بودم سر اولی☺️ دقیقا ماه چهارم کلومفین خوردم و همون ماه باردار شدم