2777
2789
عنوان

بارداری ؟؟؟ 🤰🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 48 پست
منم مثل تو بودم سر اولی☺️ دقیقا ماه چهارم کلومفین خوردم و همون ماه باردار شدم 

ی دوره مصرف کردی پس

کاش برا منم همینطور باشه

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دعا کن باردار باشم.  جنسیتشون چی شد؟ چند دوره مصرف کردی

یه فلش نموند دختر بود توقف رشد کرد تو چهارماهگی.یه قل پسر .اینم دختره 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
دعا کن باردار باشم.  جنسیتشون چی شد؟ چند دوره مصرف کردی

همون یه دوره.انشالله به حق این ماه بارداری.علایم ام که داری .فقط دستشویی زیاد برو .چون مستعد عفونت ادراری هستی اصلا نگه ندار.پونه وزعفرون ودمنوشم نخور

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
یه فلش نموند دختر بود توقف رشد کرد تو چهارماهگی.یه قل پسر .اینم دختره 

خدا حفظشون کنه از ته دلت برام دعا کن

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
همون یه دوره.انشالله به حق این ماه بارداری.علایم ام که داری .فقط دستشویی زیاد برو .چون مستعد عفونت ا ...

باشه

چند وقت کلومفین خوردی ک دوقلو شد؟؟

از شب پنجم پری تا پنج شب .شبی یکی

خوبه منم ماه قبل ایطور کردم بالترزول دکتر نوشت واسم،ولی اصلا مشکل نداشتم واسه بارداری،ازمایشی شوهرم داده فهمیدم مشکل از اونه بنظرت بامصرف این قرصا تاثیری داره؟

منم دوروز  از وقتم گذشته مثله تو ترشح آبکی و شیری دارم و حالت تهوع گاهی شکم درد  ولی پریود نشدم دیروز بی بی زدم منفی بود

کاربری قدیمی ام گوشیمو عوض کردم🙄، کالری شماری بهترین نوع لاغری .  وزن اولیه:۸۱.۳۵۰وزن فعلی:۷۷.۵۰۰وزن هدف اول:۷۰

من 6شب روزی سه تا خوردم

خوبه منم ماه قبل ایطور کردم بالترزول دکتر نوشت واسم،ولی اصلا مشکل نداشتم واسه بارداری،ازمایشی شوهرم ...

مهم ترین چیز نداشتن استرسه.اونایی که چندسال تحت درمان بودن فهمیدن

من 6شب روزی سه تا خوردم

چه زیاااد🤯فک کنم چهار پنج تایی الان تو شکمت نینی باشه