2777
2789
عنوان

بارداری ؟؟؟ 🤰🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 48 پست
قبل اقدامم رفتم و نداشتم دکتر کلویفن داد برای باردارب سریع

من سر اولی کلومفین خوردم دوقلو شد.انشالله قسمت همه منتظر ها 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
اره عزیزم.دومیه

ای جان خداحقظشون کنه و تو راهی بسلامتی دنیا بیاد. برام دعا کن باردار باشم

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=283024412]هوس خوراکی خاصی نکردی ؟له بوها حساس نشدی؟تکررادرار نداری؟[/QUOTE دیروز سر افطار بط ...

مبارک باشه عزیزم.برو بتا بده دیگه منتظر چی هستی 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
من سر اولی کلومفین خوردم دوقلو شد.انشالله قسمت همه منتظر ها 

دعا کن باردار باشم. 

جنسیتشون چی شد؟ چند دوره مصرف کردی

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
ی تست بده صبح

کاش باردار باشم

ای جان خداحقظشون کنه و تو راهی بسلامتی دنیا بیاد. برام دعا کن باردار باشم

انشالله که هستی . ممنونم عزیزم 😘 برام دعا کن رزقم زیاد بشه دومی ناخواسته بود خیلی نگرانم بعد زایمان قراره چی بشه

ن اصلا فقط خیلی عصبی میشم 😅

بیبی چک معتبر نیست اگر نشدی برو آزمایش بتا بده 

مبارک باشه عزیزم.برو بتا بده دیگه منتظر چی هستی 

بخدا میترسم اینا همش علائم الکی باشه

انشالله که هستی . ممنونم عزیزم 😘 برام دعا کن رزقم زیاد بشه دومی ناخواسته بود خیلی نگرانم بعد زایمان ...

اون خدایی ک گذاشته تو دلت حتما حکمتی داشته و روزیش با خودش میاره

بخدا میترسم اینا همش علائم الکی باشه

منم مثل تو بودم سر اولی☺️ دقیقا ماه چهارم کلومفین خوردم و همون ماه باردار شدم