2777
2789
عنوان

دیوونه شدم

294 بازدید | 15 پست

به خدا دوماه نشده که عقد کردیم ولی هممممشششش حس میکنم شوهرم سرد میشه یهو

به دعا اعتقاد دارم چون دشمن زیاد دارم تو فامیل و میدونم که اینکارن

ولی نمیدونم خودم چیکار کنم هیچ دلیل منطقی ای نمیبینم که هی اینجوری بشه الان شوهرم یه هفته با خانوادش رفته بودن مسافرت دیشب برگشتن از دیروز تا الان یه پیامم نداده حتا 

آخرین باری که باهم حرف زدیم دیروز بود که خودم پیام دادم کجایید

همش دارم گریه میکنم خیلی حس بدیه که شوهرت بهت حسی نداشته باشه و دلتنگت نشه اونوقت تو لحظه هارو میشمردی که بیاد ببینیش!!

خداوندا شبم را روز گردان...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن هرچی دنبالش بری نازش بیشتر براش ناز کن عین چی دنبالت راه میوفته نازت میکشه

گفتم پیام بدم رسیدن بخیر بگم ولی دارم ناز میکنم تا خودش سراغمو بگیره

ولی دوس داشتم سیزده به در با اون باشم:(((((((((

بذار  اون  بخواد   تو هیچی نگو        ببین چیکار  میکنه  اینجوری میشناسیش ک چ جور آدمیه  

قبل از ازدواج  آشنایی نداشتین باهم؟ 

🍒🍹
چرا داشتیم ولی بعد از عقد هی سرد و گرم میشه

ان شاءالله درست میشه   اگه توجه کنی  اون خانومایی ک  ب شوهرشون وابسته نیستن و ی جورایی خودخواهن  و ب خودشون اهمیت میدن  و...   بیشتر بهشون توجه میشه و شوهرای با محبت تری دارن   

یکیش خوده من  ؛ من با اینکه عاشقشم  ولی هیچوقت جوری برخورد  نکردم ک فک کنه  اولویته برام   بیشتر  خودمو در اولویت قرار دادم و میدم  خودمو بیشتر دوس دارم   این باعث شده   

اون وابسته تر باشه  بیشتر بهم اهمیت میده و  سعی میکنه ب چشم بیاد   

ولی وقتی مطمئن بشه منم عاشقشم و برام مهمه  ی جورایی خیالش راحت میشه و نیازی نمی بینه بخواد  توجه یا محبت کنه 

میفهمی ک چی میگم ؟

🍒🍹
ان شاءالله درست میشه   اگه توجه کنی  اون خانومایی ک  ب شوهرشون وابسته نیستن و ی جورای ...

آره میفهمم زندایی منم همینجوریه داییم کشته مردشه

نباید نشون بدم چقد بهش وابستم ولی سخته واقعن:(