بچه ها بابام این ماشین رو برای من گرفته بود سندشم ب اسم منه جدیدا همش ماشینو میبرد اینور اونور سر کار منم رو ماشینم حساسم الانم باز میخواست ببره گفتم بذار باشه ماشینم خب لازمم میشه همش میبری گفت مگه میخوای جایی بری مگه یه قرون پول ماشینو دادی😐😐😐چطور تا دیروز این حرفو نمیزد خیلی بهم برخورد خب اگه قرار بود پول بدم چرا اصلا ب اسم من زد ماشینو!!!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُکاش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
ببین من یه ۲۰۶ داشتم گفت ماشینتو عوض میکنم برات ۲۰۷ میگیرم اون ۲۰۶ هم البته خودش خریده بود ولی خب بعضی وقتا باهاش میرفت بیرون اینم گفتم لابد تک و اوک میخواد ببره اشکال نداره ولی هرروز برمیداره میبره خب من هروقت ماشین رو میخوام نیست!!!
ببین من یه ۲۰۶ داشتم گفت ماشینتو عوض میکنم برات ۲۰۷ میگیرم اون ۲۰۶ هم البته خودش خریده بود ولی خب بع ...
خب خودش خریده بزار استفاده کنه دیگه:/
عوض تشکرته..خیلی کمن پدرایی ک از این کارا میکنن برا بچه هاشون قدرشو بدون
توام هر وقت نیاز داری بگو امروز من لازم دارم نبر ماشینو
خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُکاش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺