2777
2789

بچه ها بابام این ماشین رو برای من گرفته بود سندشم ب اسم منه جدیدا همش ماشینو میبرد اینور اونور سر کار منم رو ماشینم حساسم الانم باز میخواست ببره گفتم بذار باشه ماشینم خب لازمم میشه همش میبری گفت مگه میخوای جایی بری مگه یه قرون پول ماشینو دادی😐😐😐چطور تا دیروز این حرفو نمیزد خیلی بهم برخورد خب اگه قرار بود پول بدم چرا اصلا ب اسم من زد ماشینو!!!

✨🤍love me like you do

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اول ک خرید گفت مال خوده خودت ماشین؟

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
از اول ک خرید گفت مال خوده خودت ماشین؟

ببین من یه ۲۰۶ داشتم گفت ماشینتو عوض میکنم برات ۲۰۷ میگیرم اون ۲۰۶ هم البته خودش خریده بود ولی خب بعضی وقتا باهاش میرفت بیرون اینم گفتم لابد تک و اوک میخواد ببره اشکال نداره ولی هرروز برمیداره میبره خب من هروقت ماشین رو میخوام نیست!!!

✨🤍love me like you do
چرا اونوقت 

تو این اوضاع پدرت برات ماشین خریده حالا شاکی چرا سوار میشه؟اون حتی اگ نیاز داشته باشه و بخواد ماشین رو بفروسه باید سند رو دودستی بهش بدی

بیخود نیست میگن لطف که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

بابای منم برا برادرم ماشین گرفت وقتی ماشین خودشو فروخت رسما ماشینه رو از برادرم پس گرفت همش خودش دار ...

ببین اون ماشین قبلیمو تک و اوک میبرد میگفتم اشکال نداره ولی اینو همش داره میبره خب منم لازمم میشه همش میپرسه مگه ماشینو میخوای خب میگم میخوام باشه شاید لازمم شه خیلی بهم برخورد با این حرفش

✨🤍love me like you do
ببین من یه ۲۰۶ داشتم گفت ماشینتو عوض میکنم برات ۲۰۷ میگیرم اون ۲۰۶ هم البته خودش خریده بود ولی خب بع ...

خب خودش خریده بزار استفاده کنه دیگه:/ 

عوض تشکرته..خیلی کمن پدرایی ک از این کارا میکنن برا بچه هاشون قدرشو بدون

توام هر وقت نیاز داری بگو امروز من لازم دارم نبر ماشینو

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
ببین اون ماشین قبلیمو تک و اوک میبرد میگفتم اشکال نداره ولی اینو همش داره میبره خب منم لازمم میشه هم ...

یه حقیقتی رو بهت بگم جز پول خودت و چیزی که با پول خودت خریدی رو چیز دیگه ای حساب باز نکن