2777
2789
عنوان

بهم گفت 🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 4600 بازدید | 123 پست
خخب خدارو شکر 🥺 بازم فکر کردم با منین

نه😂😂عزیزم

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ووای خدا نکنه🥺 بهش زنگ بزنم بگم بیاد خونمون؟

والا دیدم ک میگم عزیزم....یهو نگی پاشو بیا خونمون اول زنگ‌بزن بخرف عشوه بیا کم کم غیر مستقیم بگو انگاری من امروز دلم میخواد تو کنارم باشی و فلان اگه دیدی خوشش اومد بگو حالا شما تشریف میارین اینجا یا من حاضر بشم شما بیایی دنبالم😁♥️

پسرها چون زود تحریک جنسی میشن بلند می‌کنه سریع کار تمام کنه بخوابه واین اشتباه که بیشتر به طلاق کشیده میشه زن با نوازش شروع کنه از موی سر شروع گوش مچ دست بوس صورت بعد در آوردن پیراهن در آوردن سوتین نوازش سینه کردن وغیره تا تحریک بشه اون فقط برای هر دو لذت بخش

عزیزم ۷ این ماه گفتی خاستگار ندارم  الان میگی با شوهرم نمیتونم درست ... کنم  اخه مگه میش ...

گفتم که در عین حالی که قرار بود دیگه از شوهرم طلاق بگیرم طلاق عاطفی گرفته بودیم خوبه که توضیح دادم

شاید تلخ باشه ولی حقیقته

ولی من عشقای واقعی هم زیاد دیدم ،اونا انسان واقعی بودن وهستن ولی متاسفانه حیوان انسان نما هم هست ،همیشه الماس کمیابه به خاطر همین با ارزشه اینکه کمه دلیل براین نیست که وجود نداره،،مردای واقعی عیارشون بالاست خودشونو درحد این چیزای بی ارزش پایین نمیارن ..وبرای خودشون وطرف مقابلشون شخصیت قائلن نه اینکه زن رو یه وسیله بدونن برای رفع نیاز ،،،

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک