2777
2789
عنوان

بهم گفت 🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 4600 بازدید | 123 پست
ولی من عشقای واقعی هم زیاد دیدم ،اونا انسان واقعی بودن وهستن ولی متاسفانه حیوان انسان نما هم هست ،هم ...

قبل از عید پسر دایی همسرم مهمون شوهرم بود شب خونمون موحد گوشیمو گذاشتم روضبط ورفتم خیلی برام سوال بود چه شخصیتی داره چون حس خوبب بعش ندارم به شوهرم میگفت زن ابزار جنسیه ها قبول داری شوهرمم گفت نههههههه اصلا اینطوری نیست

خل قطعا ازدواج برا رسبدن به کمال هست اصلا ازدواج یه چیز عجیبه که به راحتی نمیشه درکش کرد ولی قطعا یکی از مهم ترین اصولش رابطه ی جنسیه

عزیرم شما معلوم نیست زنی یا مرد از یه طرف یه جور حرف میزنی از طرف دیگه یه جور بعد گیر دادی به من

من مهم نیستم ولی تو تاپیکات خیلی پراکنده هست یع بار از خیانت میگی یه بار از خواستگار نداشتن امروزم اینجوری

البته مهم نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مهم نیستم ولی تو تاپیکات خیلی پراکنده هست یع بار از خیانت میگی یه بار از خواستگار نداشتن امروزم ا ...

آقا لطفا تو تایپک های زنونه نیا به شما هم ربطی نداره

خودت روانی 😡 بزار احترامت دست خودت باشه  

یه جا گفتی میخوای آزمون تیزهوشان بدی

یه جا گفتی ۲۶ سالته

یه جا گفتی ۱۹

تو واقعا بیماری و مشکل داری. امیدوارم زودتر خوب بشی چون برای جامعه خطر داری.

دیگه هم ریپلایت نمیکنم.

به جاش دعا میکنم شفا بگیری

یه جا گفتی میخوای آزمون تیزهوشان بدی یه جا گفتی ۲۶ سالته یه جا گفتی ۱۹ تو واقعا بیماری و مشکل دار ...

منم واقعا دهان  میکنم گلم زود تر شفا پیدا کنی چون مانع پیشرفت دیگران میشی بنظرم از زندگیت عقب موندی به هدفی ازت نرسیدی و یه آدم بی هدفی واسه همین تو کار دیگران فضولی می‌کنی و آنقدر وقت داری که بری تایپک های دیگران رو چک کنی من که آنقدر بیکار نیستم

یه جا گفتی میخوای آزمون تیزهوشان بدی یه جا گفتی ۲۶ سالته یه جا گفتی ۱۹ تو واقعا بیماری و مشکل دار ...

همه آشنا و فامیل و دوستای نی نی سایت می‌دونن که من قصد توهین به هیچ کسی ندارم همه. رو هم از ته دلم می بخشم متاسفم برات 

از این تایپکت فهمیدم مشکلات زیادی داشتیم گلم  حق بهت میدم  امید وارم خبر مرگش زود به دست ...

بله عزیزم

مشکلاتی داشتم و به فکر درمانشم.

ولی اینا دروغای تو و بیماریت رو پاک نمیکنه.

وقتی میگم برای جامعه خطرناکی منظورم همینه.

خدا شفات بده ایشالا و امیدوارم به حد کافی بهت توجه بشه تا آروم بشی.

عزیزم بیا دعوا رو بزاریم کنار مشکل جامعه ما اینه که هر کس هر حرفی میزنه زود بهش میگن اشتباه میگی و حرفت دروغه کاش یکم به جای دعوا هم دیگه رو مراعات میکردیم