نامزدم چند روز پیش پدر مادرش رفته بودن مشهد دوتایی 😑 خواهر و ایناشم ازدواج کردن گفت شب بیا خونمون منم به خودم اجازه ندادم که برم بهش گفتم مامان و بابام در موردم بد فکر میکنن گفت یا میای یا ناکام میفرستمت. حجله پیش خودش به شوخی گفت
ولی بهم بر خورد
دیروز رفتم خونشون بازم تنها بودیم
نذاشتم به صورت کامل کاری بکنه الان رودارشده هر حرفی دلش میخواد بهم نیزنع
ولی من عشقای واقعی هم زیاد دیدم ،اونا انسان واقعی بودن وهستن ولی متاسفانه حیوان انسان نما هم هست ،هم ...
قبل از عید پسر دایی همسرم مهمون شوهرم بود شب خونمون موحد گوشیمو گذاشتم روضبط ورفتم خیلی برام سوال بود چه شخصیتی داره چون حس خوبب بعش ندارم به شوهرم میگفت زن ابزار جنسیه ها قبول داری شوهرمم گفت نههههههه اصلا اینطوری نیست
خل قطعا ازدواج برا رسبدن به کمال هست اصلا ازدواج یه چیز عجیبه که به راحتی نمیشه درکش کرد ولی قطعا یکی از مهم ترین اصولش رابطه ی جنسیه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
یه جا گفتی میخوای آزمون تیزهوشان بدی یه جا گفتی ۲۶ سالته یه جا گفتی ۱۹ تو واقعا بیماری و مشکل دار ...
منم واقعا دهان میکنم گلم زود تر شفا پیدا کنی چون مانع پیشرفت دیگران میشی بنظرم از زندگیت عقب موندی به هدفی ازت نرسیدی و یه آدم بی هدفی واسه همین تو کار دیگران فضولی میکنی و آنقدر وقت داری که بری تایپک های دیگران رو چک کنی من که آنقدر بیکار نیستم
عزیزم بیا دعوا رو بزاریم کنار مشکل جامعه ما اینه که هر کس هر حرفی میزنه زود بهش میگن اشتباه میگی و حرفت دروغه کاش یکم به جای دعوا هم دیگه رو مراعات میکردیم