2777
2789
عنوان

خانواده‌ی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 34 پست
والا متاسفانه تو ایران فک میکنن چون پسر دارن پسر باید همه کاراشونو بکنه  پدرشوهر منن میخواد حی ...

آره والا نمیدونم چرا همه‌ی این کارو اگه دامادشون در قبال دخترشون انجام بده کار بدیه ولی واسه دختر غریبه و پسرشون بهترین کاره 😶😶😶!؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا زور داره درک میکنم 😶

تازه این که خوبه جاریم انتظارش رفته بالا 

الان می‌ره کلاس رانندگی برای تمرین من با ماشینمون میبرمش 

اگه وقت نداشته باشم باکمال پررویی میگه ماشین و بده خودم تنها برم

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺
تورو خدا زیاد بهش رو ندید 🥺🥺 این جور آدما خطرناکن 

نه ماشین ندادم بهش 

ولی میگن اگه به مسی خوبی بیش از اندازه بکنی میشه وظیفه

الان حکایت مایه ناراحت میشه که چرا گفتم نمیشه و خطرناکه

خدانجاتت بده.ازینبعد توبگو من نمیام.مجبوری یمدت نبایدباهاشون بری بذارشوهرت خودش تنهایی باهاشون بره ببین درست نمیشه 

وقتی خیلی دلت گرفته وگره افتاده توزندگیت بدون اینک نماز بخونی یا اصلا تودلت بگی خدایا دیگ دعا نمیکنم دیگه بریدم دیگ ازت نمیخوام چون بهم نمیدی;دراوج ناامیدی ودل شکسته   با صدای اذان صبح بیدارمیشی بدون خدا  ایقدمهربونه ک بیدارت کرده ک باهاش حرف بزنی خدابیدارت کرده بگه دوباره ازم بخواه دوباره باهام حرف بزن.خدایا تو ک گره کور زندگیمومیدونی😭خدایا توک درد همیشگیمو میدونی دستموبگیر بلندم کنم خودت بیدارم کردی باید اجابت کنی دعامو 😭😭😭 💔
نه ماشین ندادم بهش  ولی میگن اگه به مسی خوبی بیش از اندازه بکنی میشه وظیفه الان حکایت مایه نا ...

میدونم عزیزم چی میگی 🥺 خدا خودش کمکمون بکنه 

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند 😔 

تازه این که خوبه جاریم انتظارش رفته بالا  الان می‌ره کلاس رانندگی برای تمرین من با ماشینمون می ...

تودیگه خیلیییییی رو دادی بهشون

وقتی خیلی دلت گرفته وگره افتاده توزندگیت بدون اینک نماز بخونی یا اصلا تودلت بگی خدایا دیگ دعا نمیکنم دیگه بریدم دیگ ازت نمیخوام چون بهم نمیدی;دراوج ناامیدی ودل شکسته   با صدای اذان صبح بیدارمیشی بدون خدا  ایقدمهربونه ک بیدارت کرده ک باهاش حرف بزنی خدابیدارت کرده بگه دوباره ازم بخواه دوباره باهام حرف بزن.خدایا تو ک گره کور زندگیمومیدونی😭خدایا توک درد همیشگیمو میدونی دستموبگیر بلندم کنم خودت بیدارم کردی باید اجابت کنی دعامو 😭😭😭 💔
تودیگه خیلیییییی رو دادی بهشون

اره واقعا

ولی خودمو اذیت نمیکنم دنیا دوروزه بخوام برای این چیزا حرص بخورم خودم مریض میشم 

پس بیخیال غم وغصه برای هرچیز بی ارزش

خدانجاتت بده.ازینبعد توبگو من نمیام.مجبوری یمدت نبایدباهاشون بری بذارشوهرت خودش تنهایی باهاشون بره ب ...

واسم دعا کنید 🥺🧡 

یبار نرفتم باهاشون اتفاقا حس میکنم واسه اونا بهتر شد چون کسی نبود که غر بزنه بهشون ! از خداشونه من نباشم چون هم رفته بود دنبال مامانش رفته بودن عروسی و از تالار هم مامانشو رسونده بود خونه و بعدش خودش اومده بود خونه 😶 

منکه فقط نفرینشون میکنم همین ! میگم خدایا بلاهایی که دارن سر من میارن انشالله سر دختراشون بیاد تا بفهمن من چی دارم میکشم  

خیلیییییی سعی میکنم ولی وقتی حس میکنم دارن سواستفاده میکنن روانی میشم 

اگه من برات بگم که از ما چه جوری سو استفاده میشه این موردو کلا یادت می‌ره و خدارو شکر می‌کنی 

یعنی فکر کن برادر شوهرم غیراز خرجهای خورده ریزه که شوهرم براش انجام میده زده با ماشیمون تصاد کرده

کل خرجش هم شوهرم داده 

یکی دوبار هم برادر شوهرم و شوهر خواهر شوهم  دعوا کردن خرج دادگاه و دیه رو شوهرم داده

ولی خدا رو هزار مرتبه شکر وضعمون خوبه 

منم برای مال دنیا خودمو اذیت نمیکنم 

مال دنیا تو همین دنیا میمونه

تازه شوهرم به هرکدوم از برادرشوهرام مسیولیت یکی از باغ هاشو داده  چون خودش وقتشو نداره 

الان جاریام خودشونو صاحب باغ میدونم جلوی من با کمال پررویی میگن باغمون😂😂😂

تازه بخوام بگم هنوز یک عالمه هست😄😄