2777
2789
عنوان

خانواده‌ی شوهر

337 بازدید | 34 پست

سلام دوستان عزیز بازم به کمکتون احتیاج دارم 😭

تو این چند سالی که ازدواج کردیم شوهرم همه‌ی کارای خانوادشو انجام میده و ما هرجا قرار باشه باهم بریم باااااید ما بریم دنبالشون !!! اما ما چند وقت پیش ماشینمونو فروختیم و با خودم فک میکردم که دیگه تو این ی مورد ما رو ول میکنن ولی میبینم نخیر نه تنها ول نکردن بلکه بیشتر چسبیده بهمون!! واسه هربار بیرون رفتن ما باید از خونه‌ی خودمون از این سر شهر آژانس بگیریم بریم دنبال پدر و مادر شوهرم اونارو سوار کنیم و بعد باهم بریم به مقصد مورد نظر ! درحالیکه دختراش ماشین دارن و اونا این کارو انجام نمیدن !

به خدا قسم دیگه دارم روانی میشم هربار هم که اعتراض میکنم شوهرم ناراحت میشه ! خو مامان باباش باید اینقدر فهم و شعور داشته باشن که این کارو از ما نخوان که متاسفانه ندارن !

چیکار میشه کرد بنظرتون ؟ همچین مشکلی داشتید تا حالا ؟ 

عزیزم غیر مستقیم به مادرشوهرت بگو و بگو پول آژانس خیلی گرون شده و کلا یه جوری بهش برسون که ناراضی هستی 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله به نوعی دیگر همین مشکل جالب اینجاست وقتی برای رفتار نادرستشون اعتراض کنی بدتر قهر می کنن و نارا ...

بخدا شب و روز ندارم از ترس اینکه نکنه جایی دعوتمون کنن یا قرار باشه ی روز بریم بیرون 😔

خب چرا هرجامیخوای برین اونابایدبفهمن.یابهشون نگین یا اوناجایی خواستن برن بتون گفتن بگین نمیایم یاحوصله نداریم یچی بگین چنبار ردبدین میفهمن خودشون

وقتی خیلی دلت گرفته وگره افتاده توزندگیت بدون اینک نماز بخونی یا اصلا تودلت بگی خدایا دیگ دعا نمیکنم دیگه بریدم دیگ ازت نمیخوام چون بهم نمیدی;دراوج ناامیدی ودل شکسته   با صدای اذان صبح بیدارمیشی بدون خدا  ایقدمهربونه ک بیدارت کرده ک باهاش حرف بزنی خدابیدارت کرده بگه دوباره ازم بخواه دوباره باهام حرف بزن.خدایا تو ک گره کور زندگیمومیدونی😭خدایا توک درد همیشگیمو میدونی دستموبگیر بلندم کنم خودت بیدارم کردی باید اجابت کنی دعامو 😭😭😭 💔

والا متاسفانه تو ایران فک میکنن چون پسر دارن پسر باید همه کاراشونو بکنه 

پدرشوهر منن میخواد حیاط خونشو درست کنه انتظار داره ما ۲۰ ملیون بدیم بهش بعد ۷۰ سال زندگی هنوز عرضه نداره یه حیاط درست کنه باید مث گداها چراغ الله کنن پول بدن بهش ت

😔
عزیزم غیر مستقیم به مادرشوهرت بگو و بگو پول آژانس خیلی گرون شده و کلا یه جوری بهش برسون که ناراضی هس ...

گفتم ی چندباری ! تازشم یکی دوبارم بهش گفتم ماکه ماشین نداریم ، دخترت که داره با اونا برید ولی کو گوش شنوا 😐😶

خب چرا هرجامیخوای برین اونابایدبفهمن.یابهشون نگین یا اوناجایی خواستن برن بتون گفتن بگین نمیایم یاحوص ...

اینقدر که زنگ میزنه به شوهرم واسه فضولی کرددن میفهمه دیگه شوهر ساده‌ی منم دروغ بلد نیست بگه 😑

گفتم ی چندباری ! تازشم یکی دوبارم بهش گفتم ماکه ماشین نداریم ، دخترت که داره با اونا برید ولی کو گوش ...

یا خدا

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

اینقدر که زنگ میزنه به شوهرم واسه فضولی کرددن میفهمه دیگه شوهر ساده‌ی منم دروغ بلد نیست بگه 😑

ای بابا

وقتی خیلی دلت گرفته وگره افتاده توزندگیت بدون اینک نماز بخونی یا اصلا تودلت بگی خدایا دیگ دعا نمیکنم دیگه بریدم دیگ ازت نمیخوام چون بهم نمیدی;دراوج ناامیدی ودل شکسته   با صدای اذان صبح بیدارمیشی بدون خدا  ایقدمهربونه ک بیدارت کرده ک باهاش حرف بزنی خدابیدارت کرده بگه دوباره ازم بخواه دوباره باهام حرف بزن.خدایا تو ک گره کور زندگیمومیدونی😭خدایا توک درد همیشگیمو میدونی دستموبگیر بلندم کنم خودت بیدارم کردی باید اجابت کنی دعامو 😭😭😭 💔