بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام خواهری ممنونم بله دیدم اما من از این ماده ایی که گفتی متنفرم تا حالا از یک متریشم رد نشدم😰😰😰 ...
خندم گرفت 😂😂 از دست تو
منم دوست ندارم ولی زوری اینکارا میکنم
اگه معجزه پیازو میدونستی مطمعن باش عاشقش میشدی انتی اکسیدان قوی هست دوست داشتی حتما انجام بده
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
فک کنم یه روز خواستی برا آقا محمد مرغ بپزی بوی ضوهمش تا فاصله ده متری بیاد 😢
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
بخدا انگار دشمن جون من یعنی اگر در حال مرگ باشم بگن این شفات میده سمتش نمیرم اصلا😢😢😢🙂🙂🙂
خدانکنه دور از جونت
پس تو چه جوری آشپزی میکنی 😂😂
فدات بشم خواهری همسرت بهتره؟؟دورت بگردم این چه حرفیه خواهری بخدا اونقدر دارو و مولتی ویتامین و دور ...
ممنون عزیزدلم الحمدالله بد نیست شکر براش دعا کن عزیزم . میدونی آبجی من میدونم دوای دردت فقط آقا محمده همه را میفهمم ایشون که بهوش بیاد تمام این دردها از وجودت رخت میبنده بحق محمد و آل محمد 💙 پس تا اون روز قوی باش عزیزم 😘😘