بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام مهربونم نه فقط اب ریزش بینی شدید که با سیتریزین و انتی هیستامینم قطع نمیشه تب عطسه زیا ...
سلام یگانه جان خوبی عزیزم بهتر شدی من حس میکنم سیستم ایمنی بدنت پایین اومده واسه همین مستعد بیماری شدی إن شاالله زودی خوب بشی گلم اگه تونستی یه نوروبیون بزن یکم غذاهای مقوی بخور تا زودتر خوب بشی ببخشید عزیزم گوشیم هنگ کرده بود سایت برام باز نمیشد دیر اومدم سراغت💙💙
الهی عزیزدلم برات ناراحت شدم خدا نکنه خانم مهربونی مثل شما مریض باشه إن شاالله بحق محمد وال محمد بزو ...
قربون دل مهربونت.
انشالله هیچ بنده ی درگیر درد بیماری نشه خییلی سخته 🤲🏻🤲🏻
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
من وقتایی که سرما میخورم پیاز درمانی میکنم به این صورت که یه پیاز چهار قاچ میکنم و نفس عمیق میکشم & ...
یگانه عزیزم این پیاممو بخون اگه خواستی این کارا انجام بده شاید بهتر شدی
حتما بخور اب گرم با پیازم بده به این صورت که چندتا پیاز و بریز داخل اب جوش و بخور بده
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸