2777
2789
روى چشمم با كمال ميل اسمشون رو وارد ميكنم.   حتما و با افتخار دعوتتون ميكنم ممنون از لطفت ...

قربونت عزیز دل،لطف اصلی رو شما میکنید .امیدوارم حاجت دلتون با تقدیر خدا یکی باشه.بهترینها سهم دلت مهربون بانو.

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود😔تا دلم، باز دلم،باز دلم دل بشود💙
قربونت عزیز دل،لطف اصلی رو شما میکنید .امیدوارم حاجت دلتون با تقدیر خدا یکی باشه.بهترینها سهم دلت مه ...

عزيزم الهى سلامت و عاقبت بخير باشيد. 

شما بسيار بزرگواريد و به من لطف و محبت داريد. 

دعاى مادر سادات بدرقه ى راه زندگى خودتون و عزيزانتون باشه. 

التماس دعاى فراوان ان شاءالله هميشه سعادت داشته باشم و از دعاتون بهره مند باشم. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام مهربونم نه فقط اب ریزش بینی شدید که با سیتریزین و انتی هیستامینم قطع نمیشه  تب عطسه زیا ...

سلام یگانه جان خوبی عزیزم بهتر شدی من حس میکنم سیستم ایمنی بدنت پایین اومده واسه همین مستعد بیماری شدی إن شاالله زودی خوب بشی گلم اگه تونستی یه نوروبیون بزن یکم غذاهای مقوی بخور تا زودتر خوب بشی ببخشید عزیزم گوشیم هنگ کرده بود سایت برام باز نمیشد دیر اومدم سراغت💙💙

براى كمر دردت نمك داغ كن بزار زير كمرت  چند بار اينكار تكرار كن قرص سرماخوردگى بزرگسالان كوري ...

سلام عزیزم ماشالا هزار ماشالا چقدر خانمی اینقدر از هر چیزی سررشته داری آبجی 😍😍😍😍چه شانسی آورده شوهرت که همچین خانم با کمالاتی نصیبش شده🥰🤗خدا حفاظت کنه عزیزم💙💙

سلام عزیزم شما خودت دلت پاک مرسی که منو لایق دعا کردن میدونی. حتما دعاگوشونم  الهییی هیچ کس درگ ...

الهی عزیزدلم برات ناراحت شدم خدا نکنه خانم مهربونی مثل شما مریض باشه إن شاالله بحق محمد وال محمد بزودی خبر سلامتی را بهم بدی عزیزم💙💙💙😘😘😘

سلام عزیزم ماشالا هزار ماشالا چقدر خانمی اینقدر از هر چیزی سررشته داری آبجی 😍😍😍😍چه شانسی آورده ش ...

سلام گلم 

عزيزم شما لطف دارى

عزيزم خودت خوبى منم خوب ميبينى

عزيزم خداروهزاران مرتبه شكر كه اينقد مهربونى و بلند نظرى كه كم ديگران رو اينقد بزرگ ميبينى. من خاك پاى شما هم نيستم مهربانم. 

سلام عزیزم ماشالا هزار ماشالا چقدر خانمی اینقدر از هر چیزی سررشته داری آبجی 😍😍😍😍چه شانسی آورده ش ...

ماشاالله به جونت ماشاالله به عمرت ماشاالله به تمام خيرهاى زندگيت. 

الهى خير لطف و محبتت هزاران براى به خودت و عزيزانت برگرده. 

دیگه بدتر از این بلاهایی که ۲ماه سرم اومده چی باید بشه گلی😭😭سرما هم خوردم خیلی بد عین جنازه افتادم ...

عزیزم😔😔خدا کمک کنه زودتر این شرایط وحشتناک تموم بشه بخدا من دیگه جای تو تحملم تموم شده😔

الهی عزیزدلم برات ناراحت شدم خدا نکنه خانم مهربونی مثل شما مریض باشه إن شاالله بحق محمد وال محمد بزو ...

قربون دل مهربونت.  

انشالله هیچ بنده ی درگیر درد بیماری نشه خییلی سخته 🤲🏻🤲🏻

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

خواهرای گلم سلام 

این تاپیک صلوات امروزم هدیه به امام زمان عج 

لطفا اگر میخواین شرکت کنید حتی به تعداد یدونه حتما اعلام کنید❤❤

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10952730/تو-خواهر-عزیزم-به-اینجا-دعوتی?postId=287883370

سلام یگانه جان خوبی عزیزم بهتر شدی من حس میکنم سیستم ایمنی بدنت پایین اومده واسه همین مستعد بیماری ش ...

فدات بشم خواهری

همسرت بهتره؟؟دورت بگردم این چه حرفیه خواهری

بخدا اونقدر دارو و مولتی ویتامین و دور از جونت هر کوفتی که فکر کنی خوردم هر لحظه دارم بدتر میشم😭😭

من وقتایی که سرما میخورم پیاز درمانی میکنم به این صورت که یه پیاز چهار قاچ میکنم و نفس عمیق میکشم & ...

یگانه عزیزم این پیاممو بخون اگه خواستی این کارا انجام بده شاید بهتر شدی 

حتما بخور اب گرم با پیازم بده به این صورت که چندتا پیاز و بریز داخل اب جوش و بخور بده 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

یگانه عزیزم این پیاممو بخون اگه خواستی این کارا انجام بده شاید بهتر شدی  حتما بخور اب گرم با پ ...

سلام خواهری ممنونم بله دیدم اما من از این ماده ایی که گفتی متنفرم تا حالا از یک متریشم رد نشدم😰😰😰نه میخورم نه دست میزنم نه اسمش میارم🤕🤕🤕🤕