2777
2789

یگانه جان یه حلال خواهی به هممون بدهکاری آخه دختر این همه دلمون لرزید کجایی تو🥹🥹🥹🥹🥹 ....عزیزم من مسافر امام رضام هر روز پیگیر وضع آقاتون هستم امیدوارم امام رضا به دلت نگاه بندازه آقا محمد رو بهت ببخشه 

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام یگانه جونم خوبی قشنگم خدا رو صد هزار مرتبه شکر که سالم و سلامتی عزیزم خیلی نگرانت بودم خوب شد از خودت خبر دادی بهمون خواهری همه پیاماتو خوندم رسما با این کاری که تو کردی دل منم خنک شد هوفففف یعنی تا برسم به آخراش مردم و زنده شدمممم باریکلا خواهری که از حق خودت دفاع کردی  

راستی آبجی جونم خیلی خوشحال شدم که رفتی پیش عشقت  مطمئن باش تاثیر مثبتش رو میبینی همین که رفتی همه این همه ماجرا هارو گذروندی یعنی توانایی خیلی از کارارو داری مطمئنم این ماجرا هم تموم میشه و خدا پاداش همه روزایی که صبر کردی رو میده و عشقت برمیگرده پیشت   الان ما فقط باید انرژی مثبت بفرستیم براش قشنگم رو دعاهای ما حساب کن من همیشه سر نماز اولین نفر اسم تورو میارم خواهر قشنگم نگران نباش عزیزم خدا میبینه هم جواب خوبیای تورو میده هم جواب تمام افرادی که به تو ظلم کردن فقط صبر کن قشنگم بعدش ببین چطوری برات میچینه  

ولی اینم گفته باشماا واقعا خوش به حال آقا محمد عجبب خانومی دارهههه   

سلام یگانه جونم خوبی قشنگم خدا رو صد هزار مرتبه شکر که سالم و سلامتی عزیزم خ یلی نگرانت بودم خوب شد ...

سلام مهربونم دورت بگردم خواهری نظر لطفت گلم

عزیزدلمی

الهی خدا پناه دل مهربونت باش 😘❤

دقیقا درسته عزیزم اینقدر دختر خوب و لایقی هستی که بهترین دارایی آقا محمدی درسته پولش را کشیدن بالا و ...

دورت بگردم عزیزم نظر لطفت و خوبی از خودت 

انشاالله خدا بهت نگاه ویژه بکن و درد و بلا رو ازت دور بکن

یگانه جان یه حلال خواهی به هممون بدهکاری آخه دختر این همه دلمون لرزید کجایی تو🥹🥹🥹🥹🥹 ....عزیزم م ...

قربونت برم خواهری

بخدا از دیشب بارها اینجا از همه معذرت خواهی کردم

حلالیت خواستم

خدا شاهده من تا قیامت مدیون این همه لطف و محبت و انسانیت همتون هستم

ترو خدا من و محمدم زیاد دعا کن پیش اقا

زیارتت هم پیشاپیش قبول😘❤

ولی یگانه جان خدا دو نفر رو از بهشت برا آقا محمد فرستاده یکی شما یکی دوستش 

خدا حفظتون کنه برا هم و مطمن باش همه اینا حکمتی درش هست که تو یکدفعه پاشی بری اونجا و با آقا محمد صحبت کنی مطمنم به زودی زود با خبر خوش میای پیشمون و دوتاییتون در کنار هم جبران این روزای سخت رو میکنید و زندگی شادی رو در پیش رو دارین من یقین دارم 😍😍 توکلت بخدا باشه عزیزدلم 

فقط میتونم بگم آفرین به این وجودت آقا محمد باید به داشتنت افتخار کنه امیدوارم هرچی زودتر به هوش بیاد ببینه چه فرشته ای داره ❤️❤️🥺

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
@مامان،مهدیار     ممنونم ازتون که دیشب تگم کردین و اطلاع دادین یگانه اومده  مرس ...

خواهش ميكنم عزيزم بهتر شدى؟

ان شاءالله خبر حاجت رواييت بم بدى. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

سلام عزيزم

چه ماجراهايي گذروندي .... خداروشكر كه بيمارستان پشتت هستن.. ان شاءالله خدا بهت صبر و توان بده كه بتوني اين روزارو راحتتر بگذروني، الهي به زودي خدا دلتو شاد كنه و محمدتو بهت برگردونه🤲🏻❤️

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦