2777
2789

۶ چون با دوست محمد و دکترش هماهنگ بودم رفتم البته دکترش نبود ولی هم دکترش هم عموی دوستش کلی سفارشم کرده بودن😭😭😭😭😭😭😭😭😭

رفتم دیدمش 😭😭😭😭😭😭نیم ساعت پیشش تو ای سی یو بودم یعنی اونقدر حرف زدم و گریه کردم اونجا هرچی دکتر و پرستار و پرسنل بود با من اشک ریختن

بچه ها ادم اگر سر عالم و ادم کلاه بذاره سر خودش نمیتون کلاه بذار😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭محمدی که من امروز دیدم مگه فقط فقط فقط ی معجزه نجاتش بده چون ادمی که من دیدم زنده بشو نیست😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭هزار تا سیم و شیلنگ و دستگاه بهش وصل بود  😭😭😭😭😭😭😭😭😭موندم دکترشم ۸ اومد و با اونم حرف زدم کلی

خداروشكر با خبراى خوب و به سلامتى اومد. 

آره 

اصلا باور میکنی حس هام قاطی شدن هم الان خوشحالم که یگانه اومده و هم رفته محمد رو دیده هم ناراحتم پدر آقا محمد اینقدر بی عاطفه و بیشعوره 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۶ چون با دوست محمد و دکترش هماهنگ بودم رفتم البته دکترش نبود ولی هم دکترش هم عموی دوستش کلی سفارشم ک ...

الهی بگردم برات گلی 

اصلا این حرف رو نزن تا اینجا مونده بعد اینم میمونه و به هوش میاد 

هزارتا شیلنگ وصله بهش طبیعیه اصلا منفی فکر نکن 

عزیزم میشه دقیق بگید به چه صورته،

چشم گلم. 

نيت ميكنى براى حاجتت هزار چهارصد صلوات هديه به امام موسى كاظم ع ميفرستى. 

خودم وقتى مثل امشب به اضطرار ميرسم ميفرستم خداروشكر زودم جواب ميده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بمیرم الهی😭با پدرشم دعوات شد؟

شاید الان بیان دوستان بگن تو مومنی تو با خدایی تو نباید این کار میکردی ولی کردم بلایی به سرش اوردم تا صد سال توی تاریخ رشت بنویسنش و فراموش نشه

تف تو شرف و مردونگیت که ادای ادم خوبا رو در میاری ولی اومدی دنبال خون بچتی

خدا رو شکر دکترش فیلم دوربین مدار بسته ببخشید گوه خوریای باباش داشت و بما داد

۶ چون با دوست محمد و دکترش هماهنگ بودم رفتم البته دکترش نبود ولی هم دکترش هم عموی دوستش کلی سفارشم ک ...

😭😭😭الهی بمیرم برات چقدر سخته همه وجودت رو اونجوری ببینی😭😭

یگانه توروخدا نا امید نشو عزیز دلم مگه خدا نمیتونه معجزه کنه؟؟؟😭

مگه خدا میتونه نشنوه این همه دعا رو ؟😭😭

نا امید نشو نشو نشو

شاید الان بیان دوستان بگن تو مومنی تو با خدایی تو نباید این کار میکردی ولی کردم بلایی به سرش اوردم ت ...

خوب کردی افرین 

انشالله خدا همین دنیا جزاشو بده 

تک تک کاراش بیاد جلوی چشمش حسرت بخوره ولی کاری ازش بر نیاد 

آره  اصلا باور میکنی حس هام قاطی شدن هم الان خوشحالم که یگانه اومده و هم رفته محمد رو دیده هم ...

آره واقعا ولى همين كه اينقد زود نگرانيم تموم شد خداروهزاران مرتبه شكر

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

نظر دكترش چي بود عزيزم؟

اتفاقا من نظر شخصي ام اينه خيلي كار خوبي كردي رفتي و با پدرشم هر صحبتي كردي جنگيدن براي عشقه دمتم گرم كه اينجوري با اين اوضاع رفتي و كم نزاشتي شير دختر 👏

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
یعنی خدا برا ادم بخواد میخواد دیگه خواهری بمون بقیه اش بگم برات

بگو گلم 

هر چی هم به پدرش گفتی حقش بود لیاقت تفم نداره

دوست محمد گفت فقط بجنب امروز عید فطر همه بزرگ های محل و معتمدا و ادم حسابیا میان نماز تو مسجد محله

بریم من و بابام و تو شرف و ابروی بابای محمد بعد نماز ببریم که دیگه این کار نکن

فیلم زدیم رو فلش و رفتیم تو محلشون حدود ۹ و نیم بود و اخرای نماز

شاید الان بیان دوستان بگن تو مومنی تو با خدایی تو نباید این کار میکردی ولی کردم بلایی به سرش اوردم ت ...

یگانه قشنگ دارم معجزه خدارو میبینم خدا یه کاری کرد که تو مجبور بشی یه جوری بری رشت  این مردک عوضیو حسابشو برسیییییی 

مطمعنم همه اینا توش حکمتیییییی داره مطمعنم  

محمدت حالش خوب میشه شک نکن 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸