2777
2789
خداروشکررر اقا محمد اکسیژنشون بهتر شده الهی شکر 😍😍😍یگانه جان لطفا برای من دعا کن امسال کنکور قبول ...

هم سن خودمی 😍😍 

حتما برات دعا میکنم مرسی که منو لایق دعا کردن خودت دونستی 

بهترین ها سهم قلب مهربونت  دوست داشتی اسمتو بگو امشب میخوام نمازشب بخونم. با اسمت دعات کنم 🌱❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

یگانه عزیزم حالت چطوره ؟ 

نماز ‌روزت قبول باشه 🌱❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خداروشکررر اقا محمد اکسیژنشون بهتر شده الهی شکر 😍😍😍یگانه جان لطفا برای من دعا کن امسال کنکور قبول ...

عزيزم از صميم قلب برات دعا ميكنم. 

عزيزم ولى اون كه صدا كردى من نيستم. 

عكس گذاشتم براى پروفايلم كه ديگه متفاوت باشم با اون آقاى محترم. 

اين چند وقت چقد دوستان اشتباه صداش كردن. 

فكر كنم تفاوت تو حرف (ى) هست. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
فک نمیکنم قرص اسمورال به دردتون بخوره  ولی رفتین دکتر بهشون بگید اسمورال بخورم یانه  به ...

عزيزم ميشه نام كاربرى رو تغيير داد؟

عزيزم ميشه نام كاربرى رو تغيير داد؟

نه عزیزم فک نمیکنم باید به نی نی یار بگی اگه میخوای تگش کن بهش بگو 

تفاوت تو ی هم که میگید  نیست چون من با هر دو ی شمارو تک کردم ولی باز نشد 

نه عزیزم فک نمیکنم باید به نی نی یار بگی اگه میخوای تگش کن بهش بگو  تفاوت تو ی هم که میگید& ...

گلم كدوم نى نى يار تگ كنم؟

تو تاپيك خودم يا يه تاپيك جديد بزنم؟

عزیزم من دست تک تک دوستانی که اینجا بودن و کنارم بودن بخاطر این همه محبت میبوسم اما نمیتونم کسی که ...

باشه عزیزم هرجور راحتی گفتم حیفه این قلب مهربونه که توش کینه بره اون کسی هم که این همه سال زندگی رو بهت زهر کرده بسپار به خدا 

اون کاربر هم قضاوت اشتباه کرد حالا مهم اینه که ازت عذر خواهی کرد 

انشالله همه چی درست بشه تا غم این چند ساله از بین بره 

باشه عزیزم هرجور راحتی گفتم حیفه این قلب مهربونه که توش کینه بره اون کسی هم که این همه سال زندگی رو ...

عزیرم یگانه هیچ کینه ای نداره و قلب مهربونش همچنان مهربون  الان تو شرایطی نیست که بخوایم انقدر این بحثو پیش بکشیم مطمعن باشید یگانه این کاربرمحترمو ببخشیده    

عزیرم یگانه هیچ کینه ای نداره و قلب مهربونش همچنان مهربون  الان تو شرایطی نیست که بخوایم ا ...

خدارو شکر منم منظورم از کینه حس بدی بود که پیدا کرده بود 

امیدوارم سو برداشت نشه و ناراحتی از دست من پیدا نکنن

باشه عزیزم هرجور راحتی گفتم حیفه این قلب مهربونه که توش کینه بره اون کسی هم که این همه سال زندگی رو ...

عزیزم ایشون هیچ عذر خواهی نکرد فقط گفت من خوبم با پدر شوهرم خوبم 

پیام دوم باز گفت من خوبم با برادر شوهرم خوبم

پیام سوم گفت فکر کردم همه خوبن

پیام چهارم گفت من چجوری جبران کنم

من اصلا برام اهمیتی نداره

اونقدر شکر خدا اینجا دوستای خوب دارم برام کافیه

نه به جبران نه عذر خواهیش احتیاجی ندارم

ایشونم کامل خوند پیام بعد بازم من قضاوت میکرد

فقط میدونم هرکس تو هرجای دنیا اگر کسی در مورد پول خون عزیزش بیاد و بخواد معامله کنه اونم کسی که هنوز زندس و نفس میکشه واقعا باید بی غیرت باش که خوب باقی بمون

اگر بی غیرتی به معنی بد بودن من خیلی خیلی ادم بدی هستم

یگانه عزیزدل اون بنده خدا که شرایط شما رو نمیدونست چندین بار هم عذرخواهی کرد که منظورش این نبوده و ...

عمن وقتی شرایط کسی ندونم حداقل کسی قضاوت نمیکنم

حداقل نمیگم من خوبم تو بدی

من با همه خوبم تو نیستی

من نمیتونم ولی حرف پول خون تموم زندگیم که هنوز زندس و داره با مرگ و زندگی دست و پنجه نرم میکن وسط شوخی کنم و سکوت کنم و اخرش بگم من خوبم چون بابای عشقم پول خونش میخواد هیچی بهش نگم😔😔😔😔😔😔اگر اینطوره من ادم بد و اشغالی هستم😔

عزیزم ایشون هیچ عذر خواهی نکرد فقط گفت من خوبم با پدر شوهرم خوبم  پیام دوم باز گفت من خوبم با ...

باشه  عزیزم حق با توعه ببخشید که دخالت کردم و باعث کدورت خاطرت شدم