2777
2789
بهتره عزیزم بری دکتر و سر خورد دارو مصرف نکنی   خس خسم داری سرفه چی میکنی ؟؟  من این اعل ...

نه خس خس ندارم فقط بعضى روزا تنگى نفس دارم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتره عزیزم بری دکتر و سر خورد دارو مصرف نکنی   خس خسم داری سرفه چی میکنی ؟؟  من این اعل ...

چشم عزيزم مثلا پياده روى كه ميرم زود به نفس نفس ميافتم البته بعضى اوقات خودمم حس ميكنم ريه ام ملتهب شده. 

نوبت گرفتم نوبتم بشه ميرم. 

نه خس خس ندارم فقط بعضى روزا تنگى نفس دارم

فک نمیکنم قرص اسمورال به دردتون بخوره 

ولی رفتین دکتر بهشون بگید اسمورال بخورم یانه 

به نظرم قرص خوبی بود با یه بار خوردن رو من عمل کرد .

البته بگم من سیتی اسکنم گرفتم بعد این قرصو بهم داد 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

چشم عزيزم مثلا پياده روى كه ميرم زود به نفس نفس ميافتم البته بعضى اوقات خودمم حس ميكنم ريه ام ملتهب ...

حتما پیگیری کنید چون اکه دیر بشه تبدیل به حساسیت میشه و باید همیشه دارو مصرف کنید 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

فک نمیکنم قرص اسمورال به دردتون بخوره  ولی رفتین دکتر بهشون بگید اسمورال بخورم یانه  به ...

آره عزيزم ميرم دكتر بعد دارو ميگيرم چون تنگى نفس روى انرژيم تاثير گذاشته خيلى انرژيم كم شده.ولى حرفاتون دلگرمى بم داد.  

شرمنده يگانه جان تو تاپيك صحبت غير مرتبط كرديم. 

خدای مهربون دل خواهرگلم یگانه جون و همچنین دل همه مارو با خبر به هوش اومدن آقامحمد شاد بفرما🙏🙏🙏🙏

به نیت شفای همه مریض ها صلوات🌺🌺🌺🌺🌺

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
دوست محترم من هیچ احتیاجی به جبران شما ندارم دل ادما که بشکنه با هیچ چیزی درست نمیشه اگر جواب نداد ...

حالا بزرگواری کن و حلالش کن به شکرانه این همه کاربر که بهت محبت داشتن و برای حاجتت دعا کردن 

حالا بزرگواری کن و حلالش کن به شکرانه این همه کاربر که بهت محبت داشتن و برای حاجتت دعا کردن 

عزیزم من دست تک تک دوستانی که اینجا بودن و کنارم بودن بخاطر این همه محبت میبوسم

اما نمیتونم کسی که به ناحق قضاوتم میکن و من بد میدونه و خودش خوب ببخشم میسپرمش بخدا همین

چون همین ادم اگر عزیزش تو کما باش به زمین و زمان چنگ میزن اگ ی حیوان بیاد دیه اون ادم زنده رو بخواد طرف تیکه تیکه میکنه ولی اینجا میاد بمن میگه من فکر میکردم همه مثل خودم خوبن

نه دوست عزیزم من بدم خیلی بدم که وقتی پول خون زندگیم که زندس میخوان عصبی شدم

میخوام بدونم۱ساعت طاقت میاره دردایی که من کشیدم 

طاقت میاره شنیدن این حرف رو از زبون ی حیوان و سکوت میکن؟؟؟؟؟؟

اگر کسی در برابر جون عزیزش معامله بکن بی غیرت بنظر من و اصلا ادم خوبی نیست؟؟

عزیزم من دست تک تک دوستانی که اینجا بودن و کنارم بودن بخاطر این همه محبت میبوسم اما نمیتونم کسی که ...

یگانه عزیزدل اون بنده خدا که شرایط شما رو نمیدونست

چندین بار هم عذرخواهی کرد که منظورش این نبوده و اشتباه کرده. 

تو که دلت دریاست  ، حلالش کنی چیزی ازت کم نمیشه مهربون❤

یه عزیزی توی نی نی سایت کاربر نازنینا بود فکر کنم، که درباره ختم ۱۲۴۰۰۰صلوات و براورده شدن حاجات گفته بود، میگفت یکی از اولین شروط تحقق حاجت، اینه قلبت رو از خشم و ناراحتی از دیگران پاک کنی حتی حتی حتی اگر حق با تو باشه و ببخشیش. 

حالا این دوستمون که عذرخواهی هم کرد❤

بازهم خودت میدونی ❤✨

یگانه عزیزدل اون بنده خدا که شرایط شما رو نمیدونست چندین بار هم عذرخواهی کرد که منظورش این نبوده و ...

انقد فشار بهش نیارید و این بحثو ادامه ندید آدم حق داره کسایی که بهش بدی کردن رو نبخشه

حالا درست نیست یه عده هی یادآوری کنن و آدمو اذیت کنن که ببخش اگه نبخشی مثلا بضرر خودته  این اصرار کردن شماها وقتی میدونید این خانم دلش شکسته و نمیبخشه هم خیلی گناه داره هم انرژی منفی داره براش پس دیگه درموردش چیزی نگید

آدم باید قبل از اینکه حرفی رو بزنه درموردش فکر کنه که باعث شکستن دل کسی نشه اینجا که دیگه مجازیه و پیام نوشتنه خیلی فرصت فکر کردن دارید قرار نیست از عمد دل بشکنید و با معذرت خاهی تمومش کنید

دل من تنگ صدایی‌ست   که نیست...

خداروشکررر اقا محمد اکسیژنشون بهتر شده الهی شکر 😍😍😍یگانه جان لطفا برای من دعا کن امسال کنکور قبول بشم امیدوارم به حق این ماه مبارک به زودی چشم دلت روشن بشه ابجی قشنگم❤

@فکرزیبا  

@بالن_ارزوها

ممنون میشم شمام برام دعا کنید دوستای عزیزم که اون چیزی که به خیر و صلاحمه(امیدوارم خیر در اون چیزی باشه که دوست دارم) امسال قبول بشم مرسی😍

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂
انقد فشار بهش نیارید و این بحثو ادامه ندید آدم حق یه آدمایی که بهش بدی کردن رو نبخشه حالا درست نیست ...

کجا فشار اوردم؟! نظرمو گفتم بدون هیچ تحمیلی. 

اون خانمم بهش بدی نکرده .از روی نا اگاهی نظری داد که گویا اشتباه بود. نه اینکه عمدا بخواد ناراحتش کنه.شمایی که الان داری اوشون رو _قضاوت_ میکنی بر اینکه عمدا حرفی زده! من بی طرف پیامها رو خوندم و ملموس بود منظوری نداشته. بارها هم گفت قصدم ناراحت کردنت نبوده. چقدر یه قضیه رو بزرگ میکنید

حالا یگانه بحثش جداست چون ناراحته دل نازک شده که حق داره. ولی شما چرا؟!. 

بیخیال.