2777
2789
اره عزیرم دقیقا منم همینطور به نظرم این اتفاق با همه ی تلخی هاش  شیرینم بود چون ما را به خدا نز ...

سلام دوباره ختم گذاشتى خبرم كن. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اره دقیقا. خییلی باور دارم همه این اتفاقا یه حکمتی داره و داشته یکیش اینکه ما به خدا نزدیک شدیم چهار ...

گلم نماز شب خوندى منم دعا كن. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزيزم  يعنى بخشى از ريه كه ازبين رفته ديگه ترميم نميشه؟ من الان اومدم طاقت نداشتم همه پي ...

نه گلم متاسفانه همون موقع چون اوج کرونا بود

رسیدگی ضعیف بود و اون بخش از بین رفت و ارمیم نشد

اما تابستون تنگی نفس داشت و ریه عفونت شدید کرد متوجه شدیم باز ۴۰روز درگیر بود همش

اینم از الان😭😭

نه گلم متاسفانه همون موقع چون اوج کرونا بود رسیدگی ضعیف بود و اون بخش از بین رفت و ارمیم نشد اما ت ...

گلم زود زود خوب ميشه خواهشا گريه نكن جگرم آتيش ميگيره وقتى ايموجى گريه ميذارى. الهى دلت شاد بشه هر وقت ميام تو تاپيك هات ايموجى خنده بزارى. 

خودمم چند وقته تنگى نفس دارم اين كه ديدم به فكر افتادم برم دكتر. 

گلم نماز شب خوندى منم دعا كن. 

دیشب خوندم عزیزم و دعات کردم و امشبم میخونم دعات میکنم    اصلا شما بهم نماز و یاد دادی مگه میشه  یادم بره این لطف بزرگو ❤️🌱

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

گلم زود زود خوب ميشه خواهشا گريه نكن جگرم آتيش ميگيره وقتى ايموجى گريه ميذارى. الهى دلت شاد بشه هر و ...

عزیزم انشالله که چیزی نیست منم همینطور بودم رفتم دکتر بهم قرص آسمورال  داد خوب شدم 🌱

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

من نگفتم که احترام بزارن گفتن حداقل ب پدر این اقا پسر توهین نکنن بازم خودشون کارشونو قبول دارن خیلی ...

من خودم ب شخصه هر احدی دلمو بشکنه حقیقتش نفرین میکنم دست خودمم نیس 

دلیلش اینه ب هیچ احدی تا الان بد نکردم و بد کسی هم نخواسم

نفرینامم اینجوریه ک میگم خدایا همینجوری ک دلمو شکوند تو دلشو بشکون

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته
دیشب خوندم عزیزم و دعات کردم و امشبم میخونم دعات میکنم    اصلا شما بهم نماز و یاد داد ...

قربون محبتت خداروهزاران مرتبه شكر كه برام دعا ميكنى و در خاطرت هستم. 

یه جا میگفت خدا رو اینجوری صدا کن:

"يَا عُدَّتِي عِنْدَ شِدَّتِي

اى ذخيره ى من در روز سختى... 

يَا رَجَائِي عِنْدَ مُصِيبَتِي 

اى امید من در برابر پیش آمدهاى ناگوار..."

•🤍🦢•

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
عزیزم انشالله که چیزی نیست منم همینطور بودم رفتم دکتر بهم قرص آسمورال  داد خوب شدم 🌱

آسمورال چطورى بايد بخورم؟

چند وقت؟

دو سه ماهه بعضى روزا نفس تنگه. 

آخه متاسفانه خيلى مواد شوينده استفاده ميكنم حالا كه اذيتم توبه كردم البته ترك نكردم ولى بهتر شدم. 

قربون محبتت خداروهزاران مرتبه شكر كه برام دعا ميكنى و در خاطرت هستم. 

خدانکنه عزیزم شماهم منو از دعای خیرت بی‌نصیب نزار 🤲🏻❤️

آسمورال چطورى بايد بخورم؟ چند وقت؟ دو سه ماهه بعضى روزا نفس تنگه.  آخه متاسفانه خيلى مواد شو ...

بهتره عزیزم بری دکتر و سر خورد دارو مصرف نکنی  

خس خسم داری سرفه چی میکنی ؟؟ 

من این اعلائمو به علاوه تنگی نفس داشتم گفت ریه ات التهاب کرده 

واسم قرص اسمورال ۱۰ نوشت. گفت هر روز یه دونشو عصرها بخورم 

من روز اول که خوردم خوب شدم دیگه ادامه ندادم .  

اگه سلامتی خودت برات مهم هرررگز از مواد شوینده که به ریه آسیب میزنند استفاده نکن.