2777
2789

@نازنین1372  

سلام خواهرجون، خوبی؟ عبادتت قبول. 

خبر تازه ای داری از محمد آقا....

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

بچه ها ببخشید تو این تاپینگ این سوال و میپرسم 

ولی نمیدونم  چرا وقتی میرم تو نی نی سایت من 

بخش تبادل نظر 

تاپینک هایی که ایجاد کردم برام نمیاد که بتونم قفل کنم 

کسی تا حالا مثل من شده ؟

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من بخاطر خودت گفتم ،گفتم بعدا ازت ناراحت نباشن منم حق و ب پدر ایشون که ندادم جایی دیدی ازش دفاع کنم ...

عزیزم ببخش ریپلای کردم  مجبور شدم اینو بهت بگم

چرا فکر میکنی بعضی ها چون زاد و ولد میکنن و صرفن ب خاطر همین زاد و ولد اسم پدر یا مادر روشون میره قابل احترام و قابل ستایش هستن

پدر شوهر و مادر شوهر من ۸ ماهه نوه اشون رو ندیدن اونم نوه ای اول ک چقد شیرین و عزیزه 

همینا پسرشون رو ک شوهر من باشه رو از خونشون بیرون کردن تو سرمای زمستون 

لیاقت اینا ب نظرت چیه خووت فحشه خوووو قربون صدقه رفتن نیس ک

اگ بخوای بازم از بدیهاشون برات میگم 

البته هر کس بد میکنه ب خوودش میکنه 

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته
عزیزم ببخش ریپلای کردم  مجبور شدم اینو بهت بگم چرا فکر میکنی بعضی ها چون زاد و ولد میکنن و صرف ...

من نگفتم که احترام بزارن گفتن حداقل ب پدر این اقا پسر توهین نکنن بازم خودشون کارشونو قبول دارن خیلی ا  هم کارشونو قبول دارم منم دیگ حرفی ندارم

من خودم برادرشوهری دارم که اگ بخام ازش بگم ی شاهنامه باید از بدی اش بگم ولی هیچ وقت تاحالا اجازه ب خودم ندادم توهین و نفرینش کنم فک کردم همه مثل خودمن

قصد بدی نداشتم

من بازم از خدا می خوام هرچی زودتر سلامتی به این آقا برگرده به واسطه سلامتی آقا محمد من امسال دو جز قرآن بیشتر از رمضان سال های قبل خوندم  وتوفیق بیشتر خوندن نماز شب که دوستمون روش ساده ش رو گفتن ونیزفرستادن کلی صلوات و ذکرهای مختلف ..ان شاالله خداوند به صاحب تاپیک هم سلامتی و آرامش بده که باعث خیر شدن که امثال من بیشتر با خدا مانوس بشن بی شک این کارشون بی اجر نمی مونه 

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔

از وقتي براشون لوله تنفسي گذاشتن بهتر ميشه 

نگران نباشيد

چند روز بعد كه تثبيت بشه جداش ميكنن

من اينو نميخاستم بگم ولي الان دوست دارم بگم يشب سعي كردم برونفكني كنم ببينم آقا محمد رو 

موفق هم شدم ولي دور اين پسر چنان نور و انرژي بود كه من مثل نوار ويديو با دور تند پرت شدم تو جسم خودم،من خوب درك ميكنم اون نور چيه

و به ياري همون نور هم ايشون به هوش مياد

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
از وقتي براشون لوله تنفسي گذاشتن بهتر ميشه  نگران نباشيد چند روز بعد كه تثبيت بشه جداش ميكنن ...

بله روز اول ۷۰ بود امروز ۸۵ شده اکسیژنش

عزیزم اون نور چی؟؟؟

ممنونم  الهی امین 

من بازم از خدا می خوام هرچی زودتر سلامتی به این آقا برگرده به واسطه سلامتی آقا محمد من امسال دو جز ق ...

مممنونم گلم 

خدا رو هزار مرتبه شکر

اگر من ۱درصد سبب شدم شما ذات خودت پاک و درست

الهی خدا دلت شاد بکن و پناهت باش🌹❤🌹

@نازنین1372     سلام خواهرجون، خوبی؟ عبادتت قبول.  خبر تازه ای داری از محمد آقا... ...

سسلام خواهری 

نماز و روزه هات قبول باش

محمد حالش خوب نیست براش لوله تنفسی گذاشتن

سطح اکسیژنش پایین

منم بشرط لیاقت دعات کردم تو شبای قدر خواهری🤲❤🌹😘

من نگفتم که احترام بزارن گفتن حداقل ب پدر این اقا پسر توهین نکنن بازم خودشون کارشونو قبول دارن خیلی ...

ببین الان یگانه جان تو شرایط روحی بدیه وگرنه دلش دریافت من و بقیه دوستای اینجا هم وقتی به حد انفجار برسیم ممکنه خیلی حرفا بزنیم که حرف ته دلمون نباشه ولی اگه نگیم دق میکنیم من شرایط یگانه را کامل درک میکنم 

ببین الان یگانه جان تو شرایط روحی بدیه وگرنه دلش دریافت من و بقیه دوستای اینجا هم وقتی به حد انفجار ...

انشاءالله خدا به دل همه مون ارامش بده 

من خودمم تو شرایط سختی ام الهی همه مون همین روزا بگیم خدایاشکرت تموم شد سختی ا