2777
2789
اگه صلوات حضرت زهرا رو نگفتین بشینیدپشت سر هم بگید  مثل معجزه میمونه یه قربانی بود آداب خاصی ...

عزیزم پیدا کردی برا منم بفرست مرسی گلم

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖
گلی تو رو خدا من و محمدم یادت نره😢😢

هر کی و یادم بره تو و محمدتو یادم نمیره 

تو نماز شبم شما  

@فکرزیبا‍ ‍ و  @anare_soorati

همیشه دعا میکنم  ❤️ 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجبور شدم زوم کنم اسکرین بگیرم این امام حسن ع

خوبی یگانه جان آقا محمد چه طوره 

عکسا چقدر واضح اسم افتاده 

قربون امام حسن و امام حسین برم 🥺

ان‌شاءالله به دلت یه نگاه بندازن و شادی و به قلبت بیارن 🤲

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

مممنونم خواهری خدا خیرت بده 🤲🌹😘

😘❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

خوبی یگانه جان آقا محمد چه طوره  عکسا چقدر واضح اسم افتاده  قربون امام حسن و امام حسین ب ...

فدات بشم شکر خدا

چی بگم حواخری همونجوری فعلا 

دورت بگردم به نگینم گفتم بخدا برای تو و مادرت و اون جوجو اتیش پاره ات دعا کردم کلی اگر لایق باشم😘❤

فدات بشم شکر خدا چی بگم حواخری همونجوری فعلا  دورت بگردم به نگینم گفتم بخدا برای تو و مادرت و ...

سلامت باشی عزیزم 

ان‌شاءالله روزای خوب و خبرای خوب هم خیلی زود میرسه 

با اینکه حال آقا محمد خیلی وقتا خوب نبوده و هوشیاریش پایینه و یا مشکلات تنفسی و قلبی داشت ولی همیشه دلم روشنه که به هوش میاد حتما 

خیلی ممنونم عزیز دلم فدای قلب مهربانت محبت کردی گلی🙏

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بله عزیزم حتما  باعث افتخاره که منو لایق دعا کردن خودت میدونی انشالله حاجت روابشی حتما دعا ...

خدا خیرتون بده🙏🌺

حاجت روا باشید ان شاءالله

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

نماز  وترمو الان میخواستم بخونم که   الان اذان و گفتن برا نیتش نیت قضا به جا بیارم ؟؟

اگه کسی میدونه بگه مرسی 🥺❤️

اره بخون نترس بعدشم صبح بخون

مرسی جوابمو دادی ❤️❤️ پس الان نیت قضا به جا بیارم دیگه ؟ 

تا اذان تموم نشه قضا نشده

هیی همین الان تموم شد 🥲

طوری نیست قضاشو میخونم الان