2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یگانه من مطمئنم حاجت میگیری چقدر اسما واضح افتادن بخدا دیدم بدنم لرزید قبول باشه نذرت انشالله حاجت ر ...

عزیزمی حدیث جانم بخدا ترو سفارشی دعا کردما

هم برا اینکه مامان بشی

هم برای اینکه درامد علی اقا بیشتر بشه و تو این همه غصه نخوری اجی😘❤

اتفاقا میگن بهترین موقع نماز شب وقتی که وقتی وتر تموم شد بافاصله صبح بخونی

اینو نمیدونستم 😍👌 

وقتی اذانو گفتن اول نماز صبحو خوندم بعدم وتر خوندم 🥲

حالا دفعات دیگه اینطوری میخونم 👌😘

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

اینو نمیدونستم 😍👌  وقتی اذانو گفتن اول نماز صبحو خوندم بعدم وتر خوندم 🥲 حالا دفع ...

من همیشه جوری میخونم که ۲ دقیقه به اذان وتر شروع میکنم تا سر اذان تو قنوت وتر باشم و کلی دعا کنم بعدشم تموم میشه و نماز ثبحم میخونم

عزیزمی حدیث جانم بخدا ترو سفارشی دعا کردما هم برا اینکه مامان بشی هم برای اینکه درامد علی اقا بیشت ...

مرسی فداتشم اجی مهربونم بخدا همش منو شرمنده میکنی انشالله دعاهایی ک واسم کردی نورش ب زندگیت بیاد معجزه خدا رو ببینی هیچ غمی تو دلت نیاد دیگه خیلی دل پاک و بزرگی داری

من همیشه جوری میخونم که ۲ دقیقه به اذان وتر شروع میکنم تا سر اذان تو قنوت وتر باشم و کلی دعا کنم بعد ...

چه عالی 😍  تورو خدا منو یادت نره دعا کنیا 😭❤️

جدی نمیدونستم من فک کردم باید تمام سعی کنم که قبل از نماز صبح تموم بشه 😅❤️ 

مرسی که گفتی 🌹😘 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

حتما حتما گلم بشرط لیاقت

لایقشی عزیزم ❤️

ببیادت بودم گلی هم شما و هم همسرت قشنگم  قورمه سبزی بود جات سبز🌹

نوش جونتون عزیزم حاجت روا باشید اول شما بعد همه دوستان حاضر در این تاپیک آخر سر این بنده سراپا تقصیر بحق محمد و آل محمد 🙏🏻💙

اینم میگم باز مجدد فقط افراد معتقد میدونن من چی میگم اینم اسم امام حسین

برنامه دو شب پیش زندگی پس از زندگی امام حسین اومده بود پیش اون آقا و می‌گفت امان،😭😭😭

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
خداروهزاران مرتبه شكر كه تونستم كمكت كنم الهى بهترين ها جلوى راهت قرار بگيره الهى بزودى معجزه اش ببي ...

بلا از خودت و عزیزانت ب دور 

ممنونم بابت دعاهای قشنگت

❤❤😘😘😘

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷