اره واقعا همینطور .. خیلی حرفات به دل نشست ❤️ و چه فکر خوبی که هر غذایی درست میکنی ...
❤❤❤🌺🌺🌺🌺
حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️ خرّم آن روز كه پرواز كنم تا برِ دوست🍃 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
الهى خدا كمكت كنه و نظر رحمتش شامل حالت بشه. الهى حال دلت هميشه خوب باشه. از صميم قلب ...
اتفاقاا امشب میخوام نماز شب بخونم
و هر بار که میخونم به یاد شمام ، چون شما بودین که منو با این نماز پر فضیلت آشنا کردین.
و چقدر خوشحالم که منم تونستم سبب خیر بشم مرسی عزیزم که به یادمی ❤️
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
اتفاقاا امشب میخوام نماز شب بخونم و هر بار که میخونم به یاد شمام ، چون شما بودین که منو با ا ...
قبول باشه عزیزم
اگهممکنه اگهخاطرتون موند زحمت بکشید یه یادی هم از من کنید چون به دعای خواهرهای مهربون و معتقدی چون شما نیازمندم. حاجت من مادی و دنیوی نیست, دعام کنید🙏🙏🙏
حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️ خرّم آن روز كه پرواز كنم تا برِ دوست🍃 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃