2777
2789
اره واقعا همینطور .. خیلی حرفات به دل نشست ❤️  و چه فکر خوبی که هر غذایی درست میکنی ...

❤❤❤🌺🌺🌺🌺

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
خیلی خیلی لطف میکنید خواهر مهربونم❤ باورکنید خیلی خوشحالم که قراره برام‌ بعد از این نماز دعا کنید و ...

ممنون عزيزم بزرگواريد خيلى لطف ميكنيد الهى دلتون شاد و رزقتون حلال و زياد و تنتون سالم و وجودتون آرام باشه. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهى خدا كمكت كنه و نظر رحمتش شامل حالت بشه.  الهى حال دلت هميشه خوب باشه.  از صميم قلب ...

اتفاقاا امشب میخوام نماز شب بخونم  

و هر بار که میخونم به یاد شمام ، چون شما بودین که منو با این نماز پر فضیلت  آشنا کردین.  

و چقدر خوشحالم که منم تونستم سبب خیر بشم  مرسی عزیزم که به یادمی ❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

اتفاقاا امشب میخوام نماز شب بخونم   و هر بار که میخونم به یاد شمام ، چون شما بودین که منو با ا ...

قربونت برم كه اينقد خوبى❤️❤️❤️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
قربونت برم كه اينقد خوبى❤️❤️❤️

خدانکنه عزیزم خوبی از خودته ❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

اتفاقاا امشب میخوام نماز شب بخونم   و هر بار که میخونم به یاد شمام ، چون شما بودین که منو با ا ...

قبول باشه عزیزم

اگه‌ممکنه اگه‌خاطرتون موند زحمت بکشید یه یادی هم از من کنید چون به دعای خواهرهای مهربون و معتقدی چون شما نیازمندم. حاجت من مادی و دنیوی نیست, دعام کنید🙏🙏🙏 

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
واقعا عجب دوستی خدا از برادری کمش نکنه انشالله خدا بهش بیشتر بدهه انشالله ک هم دعاهای ما هم زحمت ک ...

انشاالله

بخدا گاهی ی دوست به همه اقوام و فامیل ادم می ارزه

گاهی یک غریبه برای ادم از هزار فلمیل و هم خون بهتر

عزیزم من با کاربر پرستش در رابطه هستم اصلا شوکه شدم😭😭😭😭😭😭

کی فوت کرده؟

چقدر براش ناراحت شدم ترو خدا بهش بگو من خیلی خیلی ناراحت شدم و واقعا دوست داشتم میتونستم کنارش باشم😭😭😭

خیلی واضحه یگانه من تاحالا همچین چیزی ندیده بودم

منم بخدا خیلی سال از بچگی با نذری بزرگ شدم یعنی ماهی یکی دو بار تو خونمون براه حتی شده ب یک حلوا 

ولی اینبار برلم تا اسمون عجیب بود قلبم ترکید اصلا😭😭😭😭😭😭

کی فوت کرده؟ چقدر براش ناراحت شدم ترو خدا بهش بگو من خیلی خیلی ناراحت شدم و واقعا دوست داشتم میتونس ...

دوازدهم یا یازدهم فروردین چشم حتما میگم فقط خدا بهش صبر بده بهش آرامش بده

بغضم شکست با حرفات یگانه الهی بمیرم برای پاکیت  چقدر تو خوبی  چقدر عزیزی چقدر خدا دوست ...

خدا نکن گلم دشمنات بمیرن

بخدا من بنده نالایق و گناه کار درگاه خدام

هیچ ادم خوب و پاکی نیستم 

ولی حتما چشم چشم بروی چشمام دعات میکنم الهی بحق این سحر جمعه خدا دلت شاد شاد بکن و هرچی که ازش میخوای بهترین بهت بده❤❤❤❤

دوازدهم یا یازدهم فروردین چشم حتما میگم فقط خدا بهش صبر بده بهش آرامش بده

9-10 فروردین باهاش چت کردم...

میگف دیگه تحمل درد کشیدن خواهرمو ندارم💔

چقد سخته خدا صبرشون بده🤲