2777
2789
😭😭😭 نذرت قبول عزیزم التماس دعا🙏 چندروزه حالم خوب نبود فقط چک مبکردم تاپیکتو امشب بخاطر عکس پیا ...

ووای فاطمه جانم منم تازه دیدم الان به انار جان گفتم😭😭😭😭تمام بدنم یخ کرد😭😭😭😭😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الهی امین انشاالله شما و همه خواهرای عزیزم بحق کرامت امام حسن تا سال دیگه ارزوهاتون براورده شده باش ...

اصن شوك بهم وارد شده... فكر نميكردم انقدر سريع همچين جيزي بشنوم

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

ففاطمه جان کلی با عکست اشک ریختم گلی امروز بشرط لیاقت بیاد مامان مریمت و تو خواهر گلم بودم❤🌹

قربونت برم عزیزم😘منم برا همه دعا کردم عکسا رو مخصوص واسه تو و پرستش گرفتم 

بقدری برا خواهر پرستش ناراحتم همه اون حس خوب زیارت از بین رفت💔

ببله گلم ایشون بودن همه محمد هم حاجت دوستان همگی

ممنون عزيزم كه جواب دادى. الهى سبب سلامتى آقا محمد و همه ى بيمارا باشه. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ممنونم گلی تو شبنم مادراتون دعا کردم خواهری البته جوجه شبنمم خیلی دعا کردم عشق خالشه

مرسی عزیزم دستتدردنکنه خدا عوضشو بهت بده انشالله عشقت برگرده پیشت😍😍😍

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
اصن شوك بهم وارد شده... فكر نميكردم انقدر سريع همچين جيزي بشنوم

انار جان خواهری وقتی گفت فلج شده یاد دختر عمم افتادم اونم که فلج شد به یک ماه نرسید فوت کرد اون سرطان کبد داشت 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 میگن اقا امیرالمومنین برای ی جمعی میفرماید خداتون ببینید بعد پرستشش کنید نه ...

اخ قلبم 😭😭 

شاید بعضی اتفاقا حالمونو خراب کنه قلبمون به درد بیاره ولی تهش ما را به خدا نزدیک تر میکنه.

میگن خدا وقتی بنده اشو دوست داره و دلتنگش میشه یه کاری میکنه که بیشتر صداش بزنه بیشتر خدا خدا کنه ،  یگانه خدا خییلی دلتنگت بوده 😭😭. این اتفاقی که برا آقا محمد افتاد هممونو به خدا نزدیک تر کرد  مخصوصاا شما رو 😭😭  

خدا تورو با محمد آشنا کرد که اول عاشقش بشی بعدم  یکاری کرد که عاشق خودش بشی🤲🏻 

در آخرم دستتونو میزاره تو دست هم ❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

اخ قلبم 😭😭  شاید بعضی اتفاقا حالمونو خراب کنه قلبمون به درد بیاره ولی تهش ما را به خدا نزدیک ...

توکل بخدا گلی انشاالله که همینطور

انشاالله که ناامیدمون نمیکن

ببخش اگر امروز پیامت بی جواب موند ولی عین پیام دیشبت اسکرین گرفتم و رو نذری خوندم گلم

استارتر عزیز بخاطر اتفاقی که افتاده واقعا متاسفم و امیدوارم هر چه زودتر حال آقا محمد خوب بشه و به آغوش خانواده بر گردند... متوجه شدم دختر با ایمان و مهربونی هستی و متاسفانه این اتفاق براتون افتاده به حکمت و مصلحت خداوند شکی نیست انشالله سربلند از این آزمون سخت بیرون بیایی و مثل سابق شاد و پرانرژی به زندگی برگردید.

اگه دوست داری بگو وضعیت فعلیشون چطوره و نظر دکترا چیه؟

منم براشون دعا میکنم انشالله صحیح و سلامت برگردند پیشتون🙏🙏🙏🙏🙏

قربونت برم عزیزم😘منم برا همه دعا کردم عکسا رو مخصوص واسه تو و پرستش گرفتم  بقدری برا خواهر پر ...

ععزیزی خواهر

اره بخدا من تا مغز سرم تیر کشید فاطمه جان دختر عمه منم دقیقا تو شرایط زهرا خانوم بود دلم نیومد تا امشب بگم اونم ۳۰سالش بود همین که فلج شد به یک ماه نرسیده فوت کرد 😭😭😭سرطان کبد داشت اونم

استارتر عزیز بخاطر اتفاقی که افتاده واقعا متاسفم و امیدوارم هر چه زودتر حال آقا محمد خوب بشه و به آغ ...

مممنونم گلم نظر لطف شماست

۳۵ روز کما

دکترا فقط میگن باید منتظر موند ما همه تلاشمون کردیم

اما سطح هوشیاری و علائم حیاتی خیلی خیلی کاهش داشته😓😔😔😔