2777
2789
اینم میگم باز مجدد فقط افراد معتقد میدونن من چی میگم اینم اسم امام حسین

قشنگ مشخص امام حسن پای دیگ نذریتون بوده 😭😭😭

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

میگن اقا امیرالمومنین برای ی جمعی میفرماید خداتون ببینید بعد پرستشش کنید

نه با چشم جسم ها نه با چشم دل

شاید یسری ها بمن بخندن ولی من چند روز خدا رو میبینم ثانیه به ثانیه لحظه به لحظه حسش میکنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چقدر جالب .. چه قدر واضح ، من اول حسين ديدم انقدر كه واضحه انگار يكي نوشته در اين حد واضحه، حسن وقتى گفتى فهميدم . 

مطمئن باش حاجتتو ميگيري يگانه جان ، شك نكن .. 

و خداروشكر كه در اين نذري ، به يادمون بودى .. الهى همگى حاجتروا بشيم به حق امام حسن مجتبي ع ، اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤲🏻

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

قبوووول باشه انشالله 😍😍😍

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

دقيقا ان شاءالله حاجتروا ميشه و خداروشكر كه يگانه به ياد هممون بوده و واسمون دعا كرده پاي ديگ

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

خواهری ختم یکی دیگه از دوستان گذاشتم بخدا من اطلاع ندارم

ختم حمد مگه براى آقا محمد نبود؟

قدرتمند ترين ختم گذاشت؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
چقدر جالب .. چه قدر واضح ، من اول حسين ديدم انقدر كه واضحه انگار يكي نوشته در اين حد واضحه ...

الهی امین انشاالله شما و همه خواهرای عزیزم بحق کرامت امام حسن تا سال دیگه ارزوهاتون براورده شده باش

وای خواهری چقدر برا پرستش ناراحت شدم😭😭😭امروز سر دیگ برا زهرا خانوم کلی دعا کردم

برا بهارم همینطور که دیشب میگفت حالم خوب نیست😭😭😭

اینم میگم باز مجدد فقط افراد معتقد میدونن من چی میگم اینم اسم امام حسین

😭😭😭

نذرت قبول عزیزم التماس دعا🙏

چندروزه حالم خوب نبود فقط چک مبکردم تاپیکتو امشب بخاطر عکس پیامارو خوندم و متوجه فوت خواهر پرستش شدم ....😭😭😭

دلم داره میترکه💔