2777
2789

سلااام خبری هست از محمد؟؟ 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینطور که معلومه اینجا هیچ کاری برایش انجام نمی‌دن حتی دکتر نمیاد ویزیت کنه نزارید اونجا بمونه نزاری ...

گلم محمد شمال بستری 

همه کارم براش میکنن 

منتها دکترش رفته مرخصی

بخاطر همین دکتر کشیک تن تن عوض میشه جواب درست و حسابی بما نمیدن گلم

میگن دکتر خودش بیاد براتون قشنگ توضیح بده

من تلفنی با خودش حرف زدم

گفتش صد در صد فردا برمیگرده

مثل اینکه مادر خودش سکته کرده رفته بوده پیش اون

اینطور که معلومه اینجا هیچ کاری برایش انجام نمی‌دن حتی دکتر نمیاد ویزیت کنه نزارید اونجا بمونه نزاری ...

جاري تون تصادفي بود و كما؟

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
حلال کنید فقط چون نذری عکس گذاشتم ببخشید😔😔

عزیزم انشالله سال دیگه تولد امام حسن با آقا محمد کل شهر و نذری بدید 😍

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

أَسْتَغْفِرُ اللّٰه الَّذِي لَاإِلٰهَ إِلّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّوْمُ الرَّحْمانُ الرَّحِيمُ بَدِيع ...

ممنونم چحورب بخونم و چن بار روزی بخونم؟؟ 

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

عزيزم اين استغفار رو روزى چهارصد مرتبه بگو حتى يك روز هم فراموش نشه ببين چقد زندگيت عوض ميشه دوماه ...

ممنونم عزیزم 

فقط یکجا بخونم یا ک بینش فاصله بیفته اشکال نداره؟؟؟؟

شرمنده سوال میکنم

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

نه بعد از عمل کمر عفونت مغزی گرفت رفت تو کما دوماه کامل بعد انتقالش دادن شیراز یه هفته بعدبهوش آمد

ايشون خوش اقبال بودن يكي از اقوام من بعد از عمل ديسك كمر ديگه به هوش نيومد و فوت شد.

شب جمعه است روح همه عزيزاني كه ديگه نيستن شاد

🌹🌹

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚