2777
2789
عزیزمی چشم

چشمت پرفروغ ممنونم خانم گل اجرت با جدم

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

عزيزم ان شاءالله تا سال ديگه تو خونه خودت باشى.  يه كار ميگم به لطف و بخشش خدا رد خور نداره.&n ...

سلام این کامنتای رو که ریپ زدن و تگت کردم رو بخون واسه خونه دار شدن هست 

@khanommodir  

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌وزن اولیه 72 💔وزن هدف 60💝وزن فعلی 60.500💘من تونستم . 💞💞💞✌

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یگانه عزیزم منو یادت نره دعا کنی ❤️🥺

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

از همین الان شروع میکنیم  ختم سوره شریف و مبارک حمد رو  🌹ب نیت فرج اقا امام رمان عج ک ل ...

١٠ تا الان خوندم عزيزم

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

یگانه جان اگر تو یه شهر کوچکی بستریه با آمبولانس خصوصی ببریدش شهر بزرگ 

جاری من چند بار اعلام فوتش کردن با خصوصی ومجوز خودشون بردنش شیراز داروهای خارجی قوی بهش دادن هوش اومد 

خدایا شکرت 

الکی میگن نمیشه منتقل کرد بهشون برمیخوره که بلد نیستن 

بیمارستان تهران شیراز اصفهان با هلی کوبتر هلال احمر میبرن تلاش کنین که بشه وگرنه دعا بتنهایی کاری نمیکنه تجربه دارم که میگم 

خدایا شکرت 
ممنونم عزیزم لطف کن بگو  انقد چله میخونم ک حد نداره

أَسْتَغْفِرُ اللّٰه الَّذِي لَاإِلٰهَ إِلّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّوْمُ الرَّحْمانُ الرَّحِيمُ بَدِيعُ السَّماواتِ وَالْأَرْضِ مِنْ جَمِيعِ ظُلْمِي وَجُرْمِي وَ إِسْرافِي عَلَىٰ نَفْسِي وَأَتُوبُ إِلَيْهِ.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ممنونم عزیزم لطف کن بگو  انقد چله میخونم ک حد نداره

عزيزم اين استغفار رو روزى چهارصد مرتبه بگو حتى يك روز هم فراموش نشه ببين چقد زندگيت عوض ميشه

دوماه دوماه نيت كن پشت سر هم بخون. 

به لطف خدا تا يكسال ديگه تو خونه خودتى. 

أَسْتَغْفِرُ اللّٰه الَّذِي لَاإِلٰهَ إِلّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّوْمُ الرَّحْمانُ الرَّحِيمُ بَدِيعُ السَّماواتِ وَالْأَرْضِ مِنْ جَمِيعِ ظُلْمِي وَجُرْمِي وَ إِسْرافِي عَلَىٰ نَفْسِي وَأَتُوبُ إِلَيْهِ.

سلام این کامنتای رو که ریپ زدن و تگت کردم رو بخون واسه خونه دار شدن هست  @khanommodir   ...

عزيزم استغفار گذاشتم.