2777
2789
عنوان

متولدین اسفند بگید که تنها نیستم🥲

607 بازدید | 40 پست

من متولد ۲۱ اسفندم یه اخلاقای عجیبی دارم مثلا همیشه یا صفر صفرم یا ۱۰۰ حد وسط ندارم سریع از یه چیز کوچیک و مسخره خوشحال میشم از اون ورم سریع عصبانی و ناراحت میشم بعضی اوقات سر یه چیزای مسخره اینقدر دلم میشکنه که میشنیم زار میزنم یا انتظار دارم چون خودم صد درصدمو برا رفیقام میزارم اونام صدشونو برا من بزارن اگه کسی بعد یه مدت ازم خبری نگیره یا باهاش ارتباط نداشته باشم سریع از زندگیم بیرونش میکنم با خودم میگم این آدم بی فایده است دیگه بنظرتون این اخلاقام طبیعیه؟ 💔

منم دوتا اسفندی دیدم یکیش تقریبا شبیه و یکیش هم دقیقا مثل تو هست

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوتا اسفندی دیدم یکیش تقریبا شبیه و یکیش هم دقیقا مثل تو هست

بنظرت عجیب نیست رفتارای اسفندیا مثلا غیر قابل تحمل نیستن؟حس میکنم مورد قبول خیلیا نیست...

بنظرت عجیب نیست رفتارای اسفندیا مثلا غیر قابل تحمل نیستن؟حس میکنم مورد قبول خیلیا نیست...

اگه باهاشون زندگی کن بنظرم عادت میکنی 

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.