2777
2789
عنوان

متولدین اسفند بگید که تنها نیستم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 40 پست

احساستی ان اسفندماهیا دقیقاچیزایی ک. میگی درسته .تخیلاتی ام هستن یکم توذهنشون خیلی تصورات دارن داداشم اینطوریه

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدمای خوبین ی. دوست اسفندی دارم فقط مشکلم بااون اینه که آرومه حال نمیکنم باهاش

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 
آره منم یکم میدیم ولی از آدمای مودی بدم میاد خیلییییی😂😂😂

😂😂😂 

بد حسودم هست  این موردو دوس دارم. شما چی؟ حسودی یکم؟ 

بد اصلا دوس نداره منتظر بمونه ولی خودش منتظر بزاره بقیه رو به رو خودش نمیاره😅

ولی در کل دختر ماهیه و خیلی دختر با معرفتیه

فک کنم همینطوری باشی خودتم

😂😂😂  بد حسودم هست  این موردو دوس دارم. شما چی؟ حسودی یکم؟  بد اصلا دوس نداره منت ...

با معرفت هستم ولی چه فایده بقیه بامن اینطوری نیستن معمولا یه طرفه است🥲

آروممممم من اصلا آروم نیستم😂😂😂

آره اون بود حالا میگم همه مث هم نیستن 

اره یکمی  و حس میکنم کلا درونگراست  سخت اعتماد میکنه  باید خیلییی عزیز باشی که بهت ...

منم خیلی بدببینم خیلی دیر اعتماد میکنم ولی وقتی اعتماد کنم دیگه تا تهش میرم احساسات زیاد منم دارم ولی اصلا خوب نیست خیلی اذیت میشم بخاطرش

منم خیلی بدببینم خیلی دیر اعتماد میکنم ولی وقتی اعتماد کنم دیگه تا تهش میرم احساسات زیاد منم دارم ول ...

دقیقا خواهرم منم همین طوزیه میگه اذینم 

خیاییی فکر تو سرشه 

اصلا نم پس نمیده 

چه جوری منفجر نمیشین شما😂😂😂🤞🏻

من کبوتر تو راه ببینم نه تنها به خانواده میگم 

به دوستامم پیام می دم 

موارد شخصی رو نمیگما 

جیزای روزانه ای که دوست دارم با دیگران به اشتراک بذارمو میذارم 

ول بدین 

اماا واقعا به همه نمیشه اعتماد کرد

دقیقا خواهرم منم همین طوزیه میگه اذینم  خیاییی فکر تو سرشه  اصلا نم پس نمیده  چه ج ...

من فقط به یه نفر تو زندگیم نم پس میدم اونم مامانمه 😂

ولی من برعکس تحمل میکنم ولی یک دفعه منفجر میشم بعدم سریع پشیمون میشم 😂😂

مااسفندیا ته تغاری خداهستیم😁😁 فقط کاش اینقد زیادی از حد مهربون نبودیم اینجوری تمام خودمون رو برای آدما نمیذاشتیم آخه من ندیدم‌کسی جز یه اسفندی اینجوری باشه و این باعث میشه خیلی اذیت بشیم 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
دقیقا خواهرم منم همین طوزیه میگه اذینم  خیاییی فکر تو سرشه  اصلا نم پس نمیده  چه ج ...

آخ گفتی کاش فقط این بود یعنی اگه از غصه بمیریم یه کلمش با کسی درمیون نمیذاریم کلا درددل تو کارمون نیس 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت