2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 47 پست
خداروشکر.. ولی نمیدونم چطوری از ذهنم درارم

خودتو سرگرم کاری کن 

برات صلوات فرستادم ان شاالله باردار باشی 

نبودی هم مطالب تاپیک منو بخون برای تقویت و زود باردار شدن 

خودم بعد ۶ سال باردار شدم 

اگه هم حامله بودی این تاپیکو حتما بخون

ان شاالله بارداریت به سلامتی باشه گلم 

اگه میخوای بچت تو فامیل تک باشه برو این مطالب بخون ان شاالله مثل من نتیجه بگیری  زیبایی هوش اخلاق خوش روزی و....😉

بچه هام چشماشون رنگی و زیبا شدن و خوش روزی خدارو شکر 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
خودتو سرگرم کاری کن  برات صلوات فرستادم ان شاالله باردار باشی  نبودی هم مطالب تاپیک م ...

مرسی. چشم حتما

دعا کنید مثبت شه بیبی چکم

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله خدا کمکت کنه و به زودی دامنت سبز شه

انشالله انشالله.. 🥺😭

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
انشاالله خدا کمکت کنه و به زودی دامنت سبز شه

بی بی چک الان نشون میده

دو سه روز عقب انداختی بگیر سینه دردت چجوریه؟

نوکش درد میکنه دورورشم یکم دست میزنم درد میگیره ترشح ابکی دارم همش حس میکنم پری اومد

نوکش درد میکنه دورورشم یکم دست میزنم درد میگیره ترشح ابکی دارم همش حس میکنم پری اومد

درد سینه هات از کی شروع شد؟

کمتر نشده نسبت به روز اول

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
درد سینه هات از کی شروع شد؟ کمتر نشده نسبت به روز اول

یه هفته ب موعد فک کنم

نه همونطوره

یه هفته ب موعد فک کنم نه همونطوره

من اونموقع که قرص خوردم پریود شدم از ۱۶،۱۷ پریودی دردش شروع شد تقریبا موقع موعد قطع شد یعنی روز به روز کمتر میشد 

ولی بارداری همینجوری چند روز شروع کرد درد و روز به روز بیشتر میشد دردش بعضی وقتا سوتینم نمیتونستم بندازم

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
من اونموقع که قرص خوردم پریود شدم از ۱۶،۱۷ پریودی دردش شروع شد تقریبا موقع موعد قطع شد یعنی روز به ر ...

نه دردش کم نشده برا  من

من اونموقع که قرص خوردم پریود شدم از ۱۶،۱۷ پریودی دردش شروع شد تقریبا موقع موعد قطع شد یعنی روز به ر ...

نوکش دست میزنم داغه

انشاالله که یه فندق داری😍😍

خدا از دهنت بشنوه. 

حست چی میکه ☹️🥺