2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 47 پست
خداروشکر 😍😍😍 چن سالته؟ مشکلی داشی

۲۵ 

تنبلی از اول داشتم ولی هر دکتری میرفتیم یه چیز میگفتن حتی میخواستیم شوهرمو عمل کنیم میگفتن واریکوسله

خودم فکر میکنم چسبندگی لوله داشتم چون تا بادکشی کردم انگار تخمکه ازاد شد و همون موقع باردار شدم

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
۲۵  تنبلی از اول داشتم ولی هر دکتری میرفتیم یه چیز میگفتن حتی میخواستیم شوهرمو عمل کنیم میگفتن ...

خداروشکر که الان یه فندوق تو دلت داری. 😍

از ته دلت برا منم دعا کن

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر که الان یه فندوق تو دلت داری. 😍 از ته دلت برا منم دعا کن

حتما عزیزم چون خودم خیلی اذیت شدم همیشه برای چشم انتظارا دعا میکنم

یه کاری کن تا قبل اینکه تست بگیری شروع کن روزی ۷۰ بار ایه ۸۹ سوره انبیا رو بخون چله بگیر انشاالله که تستت مثبت میشه خودم حاجت گرفتم

حتما عزیزم چون خودم خیلی اذیت شدم همیشه برای چشم انتظارا دعا میکنم یه کاری کن تا قبل اینکه تست بگیر ...

میخونم حتما دعا کن.. 😭

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
انشاالله میای خبر خوب بهمون میدی ذوق کنیم اگه عقب انداختی بیبی بزن

امروز موعدم بود نشدم.. همش حس میکنم ب دلم افتاده ولی بیخیال میشم شاید توهمه

زیاد بهش حساس نشو بیخیال شو  تست گرفتی حتما بیا بگو

اره حتما میگم و تاپیک میزنم.. ولی باید درک کنی چقد انتظار سخته

درک میکنم چون خودم نزدیک ۳ سال عذاب کشیدم و حرف سرد شنیدم

پس بهم حق بده

پس بهم حق بده

بهت حق میدم ولی تجربه شخصیم میگه تا بیخیال نشی باردار نمیشی

۲ سال پریود میشدم یه هفته گریه میکردم

فقط دو ماه کلا بیخیال شدم گفتم به درک که نمیشه حتما خدا یه چیزی میدونه که نمیده میگم دقیقا زمانی که صددرصد مطمئن بودم منفیه مثبت شد

حتی کلی داروی قاعده اور خوردم پریود شم خدا کمک کرد بچه رو نکشتم

بهت حق میدم ولی تجربه شخصیم میگه تا بیخیال نشی باردار نمیشی ۲ سال پریود میشدم یه هفته گریه میکردم ...

خداروشکر.. ولی نمیدونم چطوری از ذهنم درارم

خداروشکر.. ولی نمیدونم چطوری از ذهنم درارم

اگه توکلتو به خدا کنی میتونی

من ایمان داشتم که خدا بهترین موقع بهم بچه میده این فکرو میکردم بیخیال میشدم فقط حرفای دیگران اذیت میکرد که اهمیت نمیدادم

و الان فکر میکنم اگه زودتر بچه دار میشدم فاجعه میشد

اگه توکلتو به خدا کنی میتونی من ایمان داشتم که خدا بهترین موقع بهم بچه میده این فکرو میکردم بیخیال ...

سعیمو میکنم پس🥺

مسلمه ک امکانش هست ولی بیبی چک بخر ب علائم دل نبند

ان شاالله بارداریت به سلامتی باشه گلم 

اگه میخوای بچت تو فامیل تک باشه برو این مطالب بخون ان شاالله مثل من نتیجه بگیری  زیبایی هوش اخلاق خوش روزی و....😉

بچه هام چشماشون رنگی و زیبا شدن و خوش روزی خدارو شکر 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡