2777
2789
عنوان

بارداری

248 بازدید | 47 پست

سلام من امروز موعدم بود.. اقدام بودم و این ماه کلومیفن خوردم. درد پریودی و کمر درد دارم در حدی ک چند دقیقه میگیره و قطع میشه. ترشح ابکی دارم و زیر دلم خیلی تیر میکشه و نوک سینه هامم خیلی حساس شده.. ممکنه باردار باشم؟ همش حس میکنم باردارم.. 🥺

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بی بی بخر خیالت خودت و مارو راحت کن

دعا کن باردار باشم

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
انشاالله که بارداری

دعا کن باشم 🥺😭📿

دعا کن باشم 🥺😭📿

انشاالله

ولی زیاد به علائم دل خوش نکن

خواهر من با این قرص ماه اول باردار شد

من ۵ ماه خوردم جواب نداد همه این علائمم ماه اول داشتم

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
هستی نگران نباش

واقعا...! 🥺

انشاالله ولی زیاد به علائم دل خوش نکن خواهر من با این قرص ماه اول باردار شد من ۵ ماه خوردم جواب ن ...

الان بارداری؟ 

الان بارداری؟ 

الان اره

ولی اون قرص واسه من کاری نکرد خیلی دلم خوش علائم بود وقتی منفی شد داغون شدم

توکل کن به خدا و همچی رو بسپار به خودش انشاالله به زودی یه فندق سالم و صالح بهت میده😍😍

الان اره ولی اون قرص واسه من کاری نکرد خیلی دلم خوش علائم بود وقتی منفی شد داغون شدم توکل کن به خد ...

انشالله..

انشالله نیتی تو بسلامتی بغلش کنی.. طبیعی باردار شدی

انشالله.. انشالله نیتی تو بسلامتی بغلش کنی.. طبیعی باردار شدی

مرسی عزیزم انشاالله قسمت خودت بشه

بله بعد از ۳ سال بادکشی انجام دادم و دقیقا زمانی که مطمئن بودم صددرصد منفیه مثبت شد

حتی رویانم نوبت گرفته بودم ولی خداروشکر به اونجا نکشید

مرسی عزیزم انشاالله قسمت خودت بشه بله بعد از ۳ سال بادکشی انجام دادم و دقیقا زمانی که مطمئن بودم صد ...

خداروشکر 😍😍😍

چن سالته؟ مشکلی داشی