بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم ..میفهمم حق داری ناراحت شی چون خودت این سبکی نبودی...اما خیلی پسرا تجربه داشتن قبل ازدواج متأسفانه...و خوب حالا به نظرم گذشته اش رو شخم نزن دیگه بهرحال الان باهم ازدواج کردید و بهتره دیگه به این مسایل فکر نکنی و خودت رو آزار ندی بهرحال که انتخاب اون تو بودی و الان باهم زندگی دارید میکنید اگر چیز بدی ازش ندیدی و بهت وفاداره و صادقه باهات بهتره دیگه مسأله رو کش ندی، در مورد سیگار و ایناهم از مشاور کمک بگیر، برو مشاوره کمکت میکنند درباره این احساسات و راهکارهایی که نیاز داری...چون خودم هم مشاور هستم.. سعی کن حتما کمک بگیری...اما افکاری مثل خودکشی اینا واقعا راه حل مناسب و معقولی نیست!
عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری.
فقط یه عده بلدن بیان نمک رو زخم باشن با حرفای پر از نیش و کنایشون انگار خودتون با این طرز حرف زدنتون خیلی عاقل و پخته هستید اگر بودید ایشون رو آروم می کردید نه عصبی تر کنید و عذاب وجدان بهش بدید
ببین عزیزم کسی که سیگار میکشه آدم بدی نیست کسی که قبلاً با کسی بوده یا حتی رابطه جنسی داشته آدم بدی نیست، کسی که مشروب خورده آدم بدی نیست..وقتی که باهاشی خوشحالی،وقتی خوشحالیم رو میخواد،وقتی بهت خیانت نمیکنه،وقتی دوستت داره دلیلی ندارن خودتو اذیت کنی..میگی معتقدی؟اگه آدم باشه نمیزاره ناراحت باشی تو خر شرایطی خوشحالیم رو میخواد اگه غیر اینه بازم نمیتونی به طلاق فکر کنی چون اتفاقی نیفته ببین دختر خوب منم هم سن شمام ۱۶سالمه ولی اینا چیزای خیلی معتبدی هستن..شما ماشاالله کوچیکم نیستید نمیدونم تو چه شرایطی بودید که برای این دلایل هم خودتون رو اذیت میکنید هم اون بنده خدا رو
فقط یه عده بلدن بیان نمک رو زخم باشن با حرفای پر از نیش و کنایشون انگار خودتون با این طرز حرف زدنتون ...
بعله کاش بفهمن هیچکس به بدبخت شدن خودش راضی نمیشه هیچ پدر و مادر دوس ندارن بچشون توو سن کم ازدواج کنه و بدبخت بشه کاش بفهمن زندگی آدمو مجبور میکنه اگه دست من میبود من حالم این نبود 😔😔😔😔
شما سنی نداری که گذشته هم داشته باشی اگه سنت بالا بود و میگفتی گدشته ندارم جای احسنت بود ...
عزیزم منم سن کم ازدواج کردم
۳تا رفیق صمیمی داشتم با بقیه کار ندارم همین سه تا قبل از من هر کدوم با چند نفر بودن پس نگو سنی نداشتی گذشته داشته باشی
اگه میخواست گذشته ای هم داشت
انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین
خواهش میکنم عزیزم🙏🏻💐پس یادت نره حتما از مشاوره کمک بگیر...تا بدونی الان بااین شرایط چجوری کنار بیای و چکار باید کنی...
عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری.
انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین