2777
2789
عنوان

خیلی نا امیدم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3714 بازدید | 125 پست

قشنگم عروس خانم 

برای شما که این تجربیات رو نداشتی 

حتی دوست پسرم نداشتی ، شنیدن و فهمیدن این حرفا خیلی برات گرون تموم شده، اما لزوما نشون دهنده وخامت اوضاع نیست گلم! 

عزیزم خیلی از زندگی ها بوده بدون این تجربه ها شروع شده و بعدش … 

می خوام بگم اینکه بگی مثلا همسرت برای بعد از این زندگی با تو  نمره ی قبولی نمی گیره، نه اینطور نیست ! 

خلاصه الان مسئله ی اصلی گذشته ی همسرت نیست 

مهم کنار اومدن شما با این موضوع هستش 

حتما از مشاور کمک بگیر تا دوباره عشق به زندگی ت برگردونی عزیزدلم 

تغییر! 
نمیتونم درک کنم چرا انقد سخت گرفتی واقعا تو مغزم نمیگنجه

خیلیم سخت نگرفته عزیزم حق داره کسی که یه عمر سنگین رنگین میمونه زور داره ازدواج کنه بعد بفهمه شوهرش اینجور کثافت کاریارو کرده،و از کجا معلوم تا تقی به توقی میخوره دیگه نره سمتشون؟🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلیم سخت نگرفته عزیزم حق داره کسی که یه عمر سنگین رنگین میمونه زور داره ازدواج کنه بعد بفهمه شوهرش ...

از کجا معلوم بره سمتشون

در هرصورت اونقد مسئله ی بزرگی نیست ک بفکر خودکشی بیفته استاتر

تو زندگی باید خیلی خیلی قوی تر از اینها عمل کرد

زندگی زورش ب آدمای قوی نمیچربه

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  
از کجا معلوم بره سمتشون در هرصورت اونقد مسئله ی بزرگی نیست ک بفکر خودکشی بیفته استاتر تو زندگی بای ...

بقول یه بنده خدایی اعتماد مثل دومینوعه دستت بخوره پات بخوره چه خواسته چه ناخواسته،از بین می‌ره.اینجا بحث اعتماده

چه انجام بده اون آقا چه انجام نده نمیشه به راحتی از کنارشون گذشت.در حد خودکشی اصلا ولی آنچنان که میگین بی‌اهمیت نیست.بحث قوی بودن خانم هم یه مسئله شخصیتیه و نمیشه بگیم با اون آقا اگر زندگی کنند و گذشت کنن و دوباره اعتماد کنند قوی ان‌.خیلی چیزای دیگه هست که قوی بودن و مشخص میکنه.

نه زیاد راضی نیستم  ولی مشکلات ما بیشتر یه چیزای دیگس  در این باره فقط یکم هیزه که اونم ...

زیاد رو این چیزا حساس نشو.. زیاد حساسیت نشون بدی بدتر می‌کنه..من برام مهم نیست..نگا کنه!توعم..نگا کن بخاطر چیزایی به این بیخودی زندگیت رو خراب نکن