2777
2789
عنوان

خیلی نا امیدم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3716 بازدید | 125 پست
حالا ناراحت نشو عزیزم اینجا بعضیا اینطوری هستن حتی تو دنیای واقعی هم هستن همچین آدمایی اینجا که مجاز ...

اره  خیلی دلم شکست از حرفای خیلیایی که توو تاپیکم گفتن   خوب شد همون اول نوشتم محض درد دل 😔😔😔

در حسرت تپل شدن🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چشم مرسی ❤️

موفق باشی و خوشبخت عزیزم 🙏🏻❤️

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
اره  خیلی دلم شکست از حرفای خیلیایی که توو تاپیکم گفتن   خوب شد همون اول نوشتم محض در ...

عزیزم اینا اکثرشون عقده ای تشریف دارن چش ندارن عروس شدنت رو ببینم اکثرا میرن دنبال درس دیر ازدواج میکنن تو حسرت..ولی توعم با چیزایی که گفتی حتماً مشاور برو.. خودتم ناراحت نکن برا این ادما

سنت خیلی کمه منم سنم کم بود الان واقعا پشیمونم چون واقعا خیلی چیزارو نمیدونستم اصلا فقط در عالم بچگی بودم الان کم کم به خودم اومدم این نی نی سایت هم خیلی خوبه آدم یکم آگاه تر میشه شمام که دیگه آب از سرتون گذشته تاپیکارو بخون تجربه بگیر تاپیکای قبل درباره شوهر داریو اینا 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
😢

🤷‍♀️کاش حداقل پول داشت 

منو محدود نمیکرد 

اونموقع این هیزیش به چشمم نمیومد 😕

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
🤷‍♀️کاش حداقل پول داشت  منو محدود نمیکرد  اونموقع این هیزیش به چشمم نمیومد 😕

از من  اگه پولم نداشته باشه  بدون اینکه بهم بگه میره قرض میکنه برام   از هیچ لحاظی هم محدودم نمیکنه   کلا خیلی خوبه  توو این چن روزا خیلی  به جدایی فکر کردم اما فکر خوبیاش نذاشتم جدا شدم 

در حسرت تپل شدن🥺