2777
2789
عنوان

خیلی نا امیدم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3716 بازدید | 125 پست
چرا پیاما رو نگهداشته

توو دایرکت اینستاش بود اول دختره پیام داده بود  کلا پیاما مال یه روز بود  میگه من کلاپیام حذف نمیکنم  گوشیش پره پیام  از بس پاک نمیکنه گفت اصلا بهش فکر نمیکنم 

در حسرت تپل شدن🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین عزیزم اگر بخای باهاش بمونی و هرروز گذشتشو ب روش بیاری و بگی تو فلان بودی فلان بودی زندگی هم ب خ ...

بعضی وقتا  که میزنه به سرم گذشتش به روش میارم  اونم همش به خودش بد و بیراه میگه   اخه دست خودم نیست  😭💔💔

در حسرت تپل شدن🥺
تو آدم معتقدی هستیو دوس داری خودکشی کنی؟  95 درصد پسرا سیکار میکشن مشروب میخورن دوسدخترم داشتن ...

از زندگیم سیر شدم  همش گناهی که ش هرم کرده جلو چشامه  دوس ندارم اون خم به ابروش بیاد  ولی همچین گناهی توو زندگیشه این فکر روانیم کرد 😭💔😭

در حسرت تپل شدن🥺
بعضی وقتا  که میزنه به سرم گذشتش به روش میارم  اونم همش به خودش بد و بیراه میگه  &nbs ...

اگه انقدر بزرگ نشدی که دست خودت نیس

پس بشین خونه پدر درستو بخون وخاله بازی کن...

البته اقتضای سنته...نمیشه انتظار بیشتری ازت داشت...اما مطمین باش ناز تا یه جایی خریدار داره...بیش از حد دل میزنه و کسی دیگه ناز نمیکشه و اونوقت پس میفرستن دم در خونه پدرت..ببخشید رک گفتم حقیقته

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏

ببخشید عزیزم تفکراتت نشون میده فعلا خییییلی برا ازدواجت زود بوده

ببین من خودم سنم کم نیست ولی تا حالا دوس پسر نداشتم ولی اصلااا توقع ندارم طرف مقابلم قبلا رابطه نداشته باشه چ میدونم مشروب نخورده باشه و...گذشته ش به خودش مربوطه هز وقای که با منه مهمه

نمیدونم این مزدا چه مرضی دارن حالا میشسنن اون گذشته آشغالشونو تغریف میکنن 

بیخیال عزیزم اون گذشته بود 

اصلا نباید بهت میگفت این حرفارو 

منم شوهرم موقع نامزدی خیلی چیزا گفت بهم وقتی بهش فکر کنی دیوونه میشی ولی منطقی باید فک کنی هرآدمی گذشته ای داره فقط بگذر 

منم نامزدی همسن تو بودم 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
هاااا پس ناراحت نباش بابا

بنظرت اینکه قبلا با یکی دیگه رابطه جنسی داشته  ناراحت کننده نیست  البته گفت در زندگیش یکبار  اونم 3 سال پیش گفت خودشم خیلی پشیمونه ولی  من دلم آروم نمیگیره 😭😭😭

در حسرت تپل شدن🥺