2777
2789
عنوان

خیلی نا امیدم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3716 بازدید | 125 پست
حرفت زشت بوده تو الان زنشی این چه مقایسه ای بوده دختر😑😑😑

میخواستم بدونم ایا منم میبخشیده یا  نه 😔😔😔 

وگرنه اگه میزاشتم من همیچین کاری نمیکردم 

در حسرت تپل شدن🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنیا رو سرم خراب شده   الان که بغلم میکنه همش  صحنه ای که  با یکی دیگه بوده میاد ...

ببین اکثر پسرها رابطه داشتند ، فکر میکنی همه تنها با همسرشون بودند؟نیاز جن سی در مردها قویتره نمیتونند مثل زنها کنترل کنند 

نه 23 سالشه اره خیلی خوبه. اینا مال گذ‌شتشه فقط  همین فکذشته روانیم کرد 😢😢😢😢 خیلی دوسش دارم ...

ببین عزیزم اگر بخای باهاش بمونی و هرروز گذشتشو ب روش بیاری و بگی تو فلان بودی فلان بودی زندگی هم ب خودت هم ب اون زهر میشه و اخرشم اصلا چیز خوبی از اب درنمیاد

یا سعی کن فراموش کنی یا اگر نمیتونی همین الان جدا شو...اونهم گناه داره...

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏
وای خود زنی هم میکنه!!! دو روز دیگه شما رو هم میزنه.....  ببین داری اشتباه میکنی دختر خوب.. ...

فقط  وقتی من گریه میکنم میزنه خودشو  میگه کلا  گریم نمیاد  ولی از درون داغون میسم 😔😔

در حسرت تپل شدن🥺
خیلی با خودم سبک و سنگین کردم  که ازش جدا شدم   دیدم خودکشی برام خیلی راحت تره ولی نم ...

تو آدم معتقدی هستیو دوس داری خودکشی کنی؟ 

95 درصد پسرا سیکار میکشن مشروب میخورن دوسدخترم داشتن 

دلیلی باش که کسی هنوز خوبی آدمها را باور کند💚
در هر حال اینو بدون اگه نمیتونی کنار بیای زودتر کنار بکشی بهتره، اگه جدا قصد ادامه دادنشو داشتی گذشت ...

اره بخشیدمش  میخندم  باهاش حرف میزنم بیرون میرم  ولی ذهنم درگیره  نمیتونم فراموش کنم بهم گفت  عذاب وجدان اشکات منو میکشه 😭😭😭

در حسرت تپل شدن🥺

چقدر بد که تو این سن ازدواج کردی واقعا از طرز تایپ هم میشه فهمید چه ذهن کودکانه ای داری متاسفم برا پدر مادرت که تو این سن با ازدواجت موافقت کردن.. حتما برو مشاوره تا یه چیزایی رو متوجه بشی

همسرم میگه: تو زبونی با چهارتا موی فر🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:گندم خانومم عاشق لواشک😋سه ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#گندم🌾
اره بخشیدمش  میخندم  باهاش حرف میزنم بیرون میرم  ولی ذهنم درگیره  نمیتونم فراموش ...

نمی‌دونم والا...ایشالله هرچی به صلاحته پیش بیاد برات❤

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...