2777
2789
یهفته گوشیتو خاموش کن  بعد یهفته روشن کن روزی یساعت دستت باشه اونم فقط سه بار برای کارای ضروری ...

ییلدیریم تویی؟😍

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پنت هاوس و دارم میبینم خیلی باحاله البته کره ایه

وای عاشقشم 

ؒ﷽‌جٖؒهٖؒنٖؒمٖؒ خٖؒاٖؒلٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ تٖؒمٖؒاٖؒمٖؒ شٖؒیٖؒاٖؒطٖؒیٖؒنٖؒ اٖؒیٖؒنٖؒجٖؒاٖؒ هٖؒسٖؒتٖؒنٖؒـٖؒבٖٖؒؒ﷽‌(کراشم  رو کره ای جماعت♡⛓️:)
۲۴ الان چند شبه تا ۷ صبح بیدار میمونم فیلم میبینم قیافم شبیه ادمای پیر شده اصلا انرژی نداره قیافم

منم تابستون همین بودم مامانم رفتن برام یه کلاس ثبت نام کردن ۸ صبح شروع میشد مجبور بودم شب زود بخوابم ک صبح بتونم بیدار شم بعد کلاسم که میومدم کاراشو انجام میدادم و کتاب میخوندم وقتمو بهتر استفاده میکردم

کلاس ثبت نام کنید احتمالا وضع از الان بهتر بشه

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌
۲۴ الان چند شبه تا ۷ صبح بیدار میمونم فیلم میبینم قیافم شبیه ادمای پیر شده اصلا انرژی نداره قیافم

من ۲۰سالمه از تو بدترم،مدام اینستام،هیچ برنامه ای ندارم برای آینده،همین منو  بی انگیزه تر میکنه،میرم مهمونی ،بعد از مهمونی میام خونه ،شبش گریه میکنم😂💔

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای

برو پیش روانشناس شاید یه مشکلی داری ولی اون مشکل داره خودشو به صورت تنبلی و اینا نشون میده 

منم دست و دلم به هیچ کاری نمیره تو غذا پختنمم موندم میخوام برم دکتر 

حس خوبیه رسیدن به کسی که دوسش داری همه زندگیم : SAEED
ییلدیریم تویی؟😍

خود خودشم😍😂

هر چیز که مال تو باشد خوب است، حتی اگر جای خالی «تو» باشد، آخر جای خالی توی دل مثل سوراخ توی دیوار نیست که با یک مُشت کاهگل پر شود. هزار نفر هم بروند و بیایند آن دل دیگر هیچ‌وقت دل نمی‌شود.
خود خودشم😍😂

دیدی شناختمت 😜

اون یکی کاربریت چرا ترکید

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
دیدی شناختمت 😜 اون یکی کاربریت چرا ترکید

دو تا از تاپیکامو دادم گزارش بزنن ترکید😂😐

از پروفم شناختی؟😁

هر چیز که مال تو باشد خوب است، حتی اگر جای خالی «تو» باشد، آخر جای خالی توی دل مثل سوراخ توی دیوار نیست که با یک مُشت کاهگل پر شود. هزار نفر هم بروند و بیایند آن دل دیگر هیچ‌وقت دل نمی‌شود.
اتاق جدا ندارم ولی زمان تنهایی زیاد دارم برای فکر کردن مرسی عزیزم💚

ببین منم نداشتم رفتم انباری مونو تمیز کردم نشستم خوندم به رشته ای ک میخواستم رسیدم بدون هیچ هزینه خاصی

منم تابستون همین بودم مامانم رفتن برام یه کلاس ثبت نام کردن ۸ صبح شروع میشد مجبور بودم شب زود بخوابم ...

من شاغلم صبحا ۴ ساعت

از ۱۳ به بعد کارم شروع میشه ولی بازم نمیتونم اراده داشته باشم برای کارای دیگم

دو تا از تاپیکامو دادم گزارش بزنن ترکید😂😐 از پروفم شناختی؟😁

هم عکست هم شغلت 😁