2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عجب .

هزارتا کاربری داشته تا حالا خیلی خیلی بدبینه هر چی هم راهنماییش میکنی بدتر میکنه 

خودش تو کاربریهای قبلیش گفته با دوست شوهرش به شوهرش خیانت میکنه یه مدت هم با یه پیرمرد دوست بود ۷۰ ملیون از پبرمرده گرفت 

اینا خودش میگفته

عجب .

البته این شگردشه اولش همش از خیانت شوهرش میگه بعد کم کم میگه که با فلانی چیکار کردم و چنتا خیاتت کردم و باعث میشه تعلیق بشه 

نمیدونم هدفش چیه واقعا 

وگرنه من که پدرکشتگی باهاش ندارم

این کاربر که میگی الان پستمو لایک کردی تو تاپیکش،، کاربری قبلیش چی بود؟

دهها کاربری داشته بعضی وقتا دوتا دوتا همزمان داشته به خاطر همین حرفا تعلیق میشه حالا این کاربریشم دیر یا زود تعلیق میشه 

کم کم میاد از خیانتایی که به شوهرش کرده میگه خودش قبلا گفته با دوست شوهرم دوستم بهم میگه موهات چه بوی خوبی دارن بعدشم با یه پیرمرد. 

یه جا دیگه میگه شوهرخاله بهم نظر داره خلاصه مونده تا این کاربر بشناسی

این کاربر که میگی الان پستمو لایک کردی تو تاپیکش،، کاربری قبلیش چی بود؟

مرضیه خانم 

گل مریم بانو 

نی نی خانم 

سامانتا و .....کلی کاربری دیگه 

بعضیاش هم انگلیسی بودن. همش هم همین حرفا را تکرار میکنه بعدشم خیانتای خودشو رو میکنه

دقیقا کاش لااقل پیش یه روانشناس میرفت

ازین موارد انقد زیاد هست، یکی بود فیتیش پا داشت و از زنای شاغل متنفر بود همش تاپیک میزد میپرسید که زنای شاغل اطراف تون کثیف و‌بدبو هستن یا نه😬

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  

من درک نمیکنم شما چرا اینقدر باید بیای تو تاپیک های اون کاربر و ول نکنی هیچی نگو خودش خسته میشه چرا اینقدر خودت رو درگیر میکنی عزیز؟!

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
من درک نمیکنم شما چرا اینقدر باید بیای تو تاپیک های اون کاربر و ول نکنی هیچی نگو خودش خسته میشه چرا ...

من قبلا با کاربری های قبلیش دلسوزانه راهنماییش میکردم بعدش توهین میکرد و تهمت میزد مثل حالا 

در مورد ما تاپیک میزنه قفل میکنه که نتونیم بیاییم و از خودمون دفاع کنیم . دلیل اینکه اینقد پیگیرشیم هم خودت کم کم متوجه میشی حالا کم کم میاد از خیانتای خودش میگه خودش گفته چند باری با چند نفر به شوهرم خیانت کردم . روابط خارج از چهارچوب ترویج میکنه گلم 

وگرنه من دوساله تو سایتم جز راهنمایی چیز دیگه نگفتم تا حالا فحاشی و بددهنی هم نداشتم غیر از این معلوم الحال